dakramen Bergen op Zoom

Dakramen Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een manier om meer licht en frisse lucht te krijgen op de zolderruimte of bovenverdieping van uw woning in Bergen op Zoom? Dan is een dakraam een zeer goede optie. Via ons netwerk van experts bestelt u eenvoudig een tuimeldakraam of kanteldakraam tegen aantrekkelijke prijzen. Moet het dakvenster direct dienen als vluchtroute? Kies dan voor één van de uitzetdakramen. Uitzetramen scharnieren aan de zijkant in plaats van aan de bovenkant, waardoor deze lijken op openslaande ramen. Hebt u een plat dak? Kijk dan naar de mogelijkheden voor het plaatsen of vervangen van een dakkoepel.

Meer weten over prijzen? Wij sturen u met alle plezier een aantal vrijblijvende offertes toe van dakraamspecialisten uit de buurt van Bergen op Zoom.

Voordelen van een nieuw dakraam

Een nieuw dakraam biedt vele voordelen voor u. Of u nu een compleet nieuw dakraam laat plaatsen of uw oude dakramen gaat vervangen. Een dakvenster zorgt onder andere voor veel lichtinval. Door een raam te plaatsen op een zolder kan de ruimte leefbaarder worden. De nieuwste dakramen zijn innovatiever en daarom kan het ook raadzaam zijn om uw oude dakramen te vervangen. Betere isolatie, meer mogelijkheden voor ventilatie, zonwering en bediening zijn een paar voordelen als u uw oude dakramen laat vervangen.

Voordelen van onze service

  • Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken
  • Bespaar tot 30% op de kosten
  • Juiste plaatsing, montage en afwerking
Diverse offertes aanvragen

U ontvangt maximaal 5 offertes

Gewenst materiaal (*)
KunststofHoutAluminium

Werkzaamheden (*)


Gewenste uitvoerdatum:
Bestaand dakvenster vervangen

Heeft u een dakraam? Dan kan het nodig zijn dat u uw oude dakraam moet laten vervangen. Uw dakraam zal minder goed werken door slijtage en veroudering. Daarnaast is de isolatie vaak niet goed of zijn er kieren of naden ontstaan. Bij een verouderd dakraam is de kans op lekkage ook groter. Laat het vervangen van uw oude dakvenster over aan een vakman. Hij zal de oude dakvensters eruit halen zonder beschadigingen aan de zijkant en nieuwe dakvensters plaatsen. De vakman zorgt er ook voor dat het nieuwe dakvenster goed aansluit en dat alles netjes is afgewerkt.

Dakraam laten plaatsen, de werkwijze

U moet een aantal voorbereidingen treffen voordat u een nieuw dakraam kunt plaatsen. Zo moet u eerst de plaats bepalen voor het raam en controleren of het mogelijk is in combinatie met de constructie van het dak. Wij raden aan om een vakman in te schakelen voor het plaatsen van het dakvenster. De vakman zal de dakpannen verwijderen en een gat maken in het dak. In het gat wordt het dakraam geplaatst en de vakman werkt alles netjes af. Het plaatsen, monteren en afwerken van een dakvenster kan betrekkelijk snel gebeuren. Een dakraam kan vaak in één dag geplaatst worden. De tijd die het kost is voornamelijk afhankelijk van de constructie en de gekozen afwerking.

Vergelijk vrijblijvend offertes via Van den Dragt

De specialisten die zich bij ons netwerk hebben aangesloten, hebben allen een ruime ervaring met het plaatsen en vervangen van dakvensters in vele soorten en maten. Dit betekent dat zij hun hand niet omdraaien voor welke klus dan ook. Wilt u weten of een dakraam, dakkoepel of dakkapel de beste keuze is? Dan geven wij u graag de nodige informatie. Wij garanderen bovendien dat u bij ons profiteert van een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen. Hebben wij voor u een dakvenster vervangen en hebt u tips voor de service? Aarzel dan niet om dit te melden. Wij streven naar een 100% klanttevredenheid.

dakraam plaatsen Bergen op Zoom

Dakraam plaatsen, vergunning nodig?

Houd er rekening mee dat u mogelijk een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een dakraam. Wanneer u een dakraam laat plaatsen aan de achterzijde van uw woning in Bergen op Zoom kunt u dit vergunningsvrij doen. Door het plaatsen van een dakvenster aan de voorzijde verandert u het uiterlijk van uw woning. U heeft daarom wel een vergunning nodig als u een dakraam aan de voorzijde of de zijkant van uw huis laat plaatsen. Een vergunning is altijd verplicht als het gaat om een beschermd stads- of dorpsgezicht en een rijks- of gemeentelijk monument. U kunt u vergunning eenvoudig online aanvragen via het Omgevingsloket. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met uw gemeente.

Zelf dakraam plaatsen of uitbesteden?

Wilt u een nieuw dakraam plaatsen in uw woning in Bergen op Zoom? Wij adviseren onze klanten om hiervoor een vakman in te schakelen om uw tuimeldakraam, kanteldakraam of uitzetdakramen te laten plaatsen. Bij het plaatsen van een nieuw dakvenster zijn er een aantal dingen van groot belang en een vakman heeft hier veel ervaring mee. Niet alleen moet u de veiligheid kunnen garanderen bij het zelf plaatsen van een dakraam, daarnaast heeft u ook een aantal speciale gereedschappen nodig. De vakman zal alles monteren en op de juiste manier afwerken, zodat ook de isolatie goed geregeld is en u geen last heeft van kieren of naden. Wanneer u het plaatsen uitbesteedt, heeft u ook geen rommel naderhand in uw huis.

dakvenster aftimmeren Bergen op Zoom

Dakraam aftimmeren

Door uw dakraam netjes te laten aftimmeren ziet het er niet alleen heel mooi uit, maar het is ook belangrijk voor de bescherming en isolatie. Met een nette afwerking is uw dakraam bestand tegen de weersinvloeden. Om uw huis efficiënt te verwarmen moet u letten op de isolatie. Door uw dakraam aan de binnenkant af te timmeren en te voorzien van isolerende maatregelen voorkomt u dat er veel warmte verloren gaat. Een dampremmende folie is één van de maatregelen die u kunt nemen voor meer isolatie.

De vakman kan uw dakvenster aftimmeren met behulp van MDF-platen. Deze kunnen zowel recht als schuin geplaatst worden voor meer lichtinval. U kunt er ook voor kiezen om een kant-en-klaar profiel te laten plaatsen tegen het raam om hem snel en gemakkelijk af te werken.

tips voor dakramen kopen

Waar op letten bij dakraam? Handige tips

De benodigde grootte van uw dakvensters kunt u berekenen door 10% van de vloeroppervlakte te nemen. Door deze berekening te volgen, weet u zeker dat u straks voldoende lichtinval heeft in de kamer. Maar er zijn nog een aantal andere zaken waar u ook op moet letten. Let bijvoorbeeld goed op de isolerende eigenschappen van het raam. Door te kiezen voor HR-glas kiest u voor de beste isolatie. Ook moet u letten op de afwerking van het raam, hiervoor heeft u meerdere mogelijkheden. De vakman uit ons netwerk uit Bergen op Zoom kan u hier meer over vertellen. Handige tips:

  • Informeer of u een vergunning moet hebben
  • Grootte van raam is 10% van de vloeroppervlakte
  • Kies voor een optimale isolatie met HR-glas

Kosten

Heeft u besloten om nieuwe dakramen te plaatsen of uw oude te vervangen? Dan wilt u waarschijnlijk ook graag meer weten over de kosten. Voor een standaard dakraam van 114 bij 118 cm moet u rekening houden met een gemiddelde prijs van €500,-. Een raam met meer mogelijkheden en betere isolatie, bijvoorbeeld HR+++ beglazing met een tuimelsysteem, kost gemiddeld €1.000,-. Deze prijzen zijn exclusief de montage. Voor het monteren van een dakraam bent u gemiddeld €250,- tot €350,- kwijt per dakvenster. Voor de afwerking zijn er dan nog extra kosten. Wilt u nieuwe dakvensters? Vraag dan meerdere gratis offertes aan via het contactformulier. U zit nergens aan vast en kunt rustig de offertes vergelijken op basis van prijs, aanbod en voorwaarden. Door offertes van bedrijven uit de buurt van Bergen op Zoom te vergelijken weet u zeker dat u nooit teveel betaald.

dakraam kosten

Prijstabel: kosten per type dakraam

Type dakraam Gemiddelde kosten (inclusief BTW, exclusief montage)*
Standaard dakraam (114×118) €500,-
Luxe dakraam (114×118) met HR++ beglazing en tuimelsysteem €1.000,-
Montagekosten per dakraam €250,- tot €350,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. De exacte prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren waaronder het merk, materiaal, de beglazing en bediening van het dakraam.

Welke factoren bepalen de prijs?

De prijzen van een dakraam wordt beïnvloed door een aantal factoren. Hierbij moet u denken aan het soort raam dat u kiest, het type beglazing en de kozijnen. De prijzen voor een tuimeldakraam, kanteldakraam of uitzetdakramen zijn vaak duurder dan een standaard vast raam. Kunststof kozijnen zijn voordeliger dan houten kozijnen.

De prijzen voor hoogrendementsglas liggen hoger dan voor dubbel glas, maar deze kosten kunt u terugverdienen via uw lage energierekening. Voor de kosten voor het plaatsen, monteren en afwerken is de afwerking van grote invloed op de prijs. Meer weten over de prijzen en kosten? Vraag vandaag nog offertes aan.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen
soorten dakramen Bergen op Zoom

Soorten dakramen

Er bestaan vele soorten dakramen, die allen hun eigen voor- en nadelen hebben. Het dakraam dat onze specialisten in Bergen op Zoom het meest installeren is het Velux tuimeldakraam. Daarnaast is ook het kanteldakraam relatief populair. Voor wie het dakvenster wil gebruiken als vluchtroute vormen uitzetdakramen de beste oplossing. Naast deze standaard dakvensters bij u bij de meeste van onze leveranciers ook aan het juiste adres voor een lichttunnel of dakkoepel. Bij een lichttunnel creëert men met behulp van spiegels daglicht in ruimtes die anders alleen kunstmatig verlicht kunnen worden. Voor welke soort dakraam u het beste kunt kiezen is afhankelijk van uw wensen en budget.

kunststof en houten dakramen Bergen op Zoom

Kunststof of hout

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Bergen op Zoom de vraag welk materiaal de meeste voordelen biedt als basis voor een dakvenster. Het antwoord hierop is echter niet eenvoudig. Kunststof heeft de meeste toepassingen als bouwmateriaal, doordat het een lange levensduur heeft, en een goede isolatie biedt. Het nadeel van kunststof is echter dat het meestal vrij weinig uitstraling heeft, en alleen past bij moderne woningen. Naast kunststof is ook hout een optie voor het kozijn. Hout dient u echter vaak te schuren en verven voor het behoud van de kwaliteit. Tot slot bieden sommige experts ook dakvensters met aluminium als basis aan.

elektrische dakramen Bergen op Zoom

Elektrische dakramen

Veel mensen profiteren al van de voordelen die de automatisering van zonwering en verduistering biedt. Wist u echter dat het ook een optie is de bediening van het raam zelf te automatiseren? Een elektrisch dakraam is met zowel een schakelaar als een afstandsbediening te besturen. Met name voor mensen die vrij moeilijk lopen is dit een prettige oplossing. Eventueel is het mogelijk om de besturing te combineren met andere automatische processen via een tablet of smartphone. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten uit Bergen op Zoom. Wij helpen u met plezier verder.

tuimeldakraam Bergen op Zoom

Tuimeldakraam

Een dakraamsoort die wij regelmatig plaatsen en vervangen bij woningen in Bergen op Zoom is het tuimeldakraam. Een tuimeldakraam is een dakraam waarbij er sprake is van een centrale as. In de meeste gevallen is het venster aan de bovenkant naar binnen te trekken, waardoor de onderkant naar buiten opent. Naast het standaard tuimeldakraam bestaat er ook een variant waarbij de as zich aan de bovenzijde bevindt. Dit noemen we ook wel een top-tuimelraam. Dergelijke tuimelramen lijken op uitzetdakramen omdat u ook hierdoor naar buiten kunt komen. De kosten voor een tuimeldakraam met top-as beginnen bij €320,-, met een middel-as is dat €235,-.

Meer lichtinval creëren met dakramen in uw woning?

Vraag meerdere offertes aan van bedrijven uit uw buurt en vergelijk voor de beste deal!

Gratis offertes aanvragen
kanteldakraam

Kanteldakraam

De meeste van de experts uit ons netwerk in Bergen op Zoom gebruiken de term kanteldakraam als alternatief voor het tuimelraam. Een kanteldakraam hoeft echter niet precies hetzelfde te betekenen als een tuimeldakraam. Een dakraam kantelt namelijk twee kanten op, en kan in meerdere standen staan voor een optimale ventilatie. De term kanteldakraam is daarom ook breder omvattend, en kan staan voor alle dakvensters waarbij er sprake is van een as waarover het venster kantelt. Vrijwel elk kanteldakraam is eenvoudig te plaatsen en te vervangen. Het is wel van belang dat u beschikt over de juiste technieken en gereedschappen, zodat u snel van een optimaal wooncomfort geniet.

dakkoepel Bergen op Zoom

Dakkoepel

Wij noemden eerder al dat ook een dakkoepel een optie is om meer licht te creëren via het dak. Een dakkoepel, ook wel lichtkoepel genoemd, kunnen wij enkel plaatsen op platte daken. Het grote voordeel van de dakkoepel is de lichtvoorziening die het opbrengt. Om te zorgen voor deze optimale lichtval is wel nodig de dakkoepel periodiek te (laten) reinigen. Er bestaan tevens mogelijkheden voor ventilatie. Wil u meer licht creëren bij uw bedrijf, maar is een dakkoepel niet mogelijk? Kijk dan eens naar de opties voor een lichttunnel. Met behulp van spiegels zorgen wij ervoor dat er in een gehele gang sprake is van natuurlijk daglicht.

uitzetdakramen

Uitzetdakramen

Een speciaal soort dakvenster is het zogeheten uitzetdakraam. Uitzetdakramen zijn dakramen die aan de zijkant of bovenkant vastzitten en welke u volledig kan openen. Dit maakt uitzetdakramen geschikt als vlucht- of brandroute. Bij onze specialisten uit Bergen op Zoom schaft u gemakkelijk uitzetdakramen in diverse materialen aan. Wij raden aan om te kiezen voor kunststof zodra u de uitzetdakramen in een vochtige ruimte plaatst. Kunststof wordt niet aangetast door vocht, en heeft een lange levensduur. Naast dat het kan dienen als vluchtroute is een uitzetdakraam zeer geschikt voor ventilatie. De hoeveelheid frisse lucht die binnenkomt is te vergelijken met die van openslaande ramen.

zonwering voor dakvensters

Zonwering dakramen

Eén van de zaken waar men vaak niet aan denkt bij de keuze voor een dakvenster is dat ook hierbij zonwering en verduistering nodig is. Onder andere bij Velux biedt men zowel buiten- als binnenzonwering aan, en hebt u tevens de keuze uit verscheidene oplossingen voor verduistering van het raam. De montage van de buitenzonwering is bij dakramen wel lastiger dan bij verticale ramen. U moet daarom ook rekening houden met hogere installatiekosten. Hebt u weinig behoefte aan zonnewering omdat u graag wilt blijven ventileren? Overweeg dan de plaatsing van een hor. Dit is vaak minder duur, maar biedt diverse voordelen.

balkonvensters en dakterrasvensters

Balkon- en dakterrasvensters

Vindt u het prettig om buiten te zitten in de voorjaarsmaanden, maar is er bij uw woning niet echt een balkon of tuin? Overweeg dan om op de bovenverdieping balkonvensters te laten plaatsen. Een balkonvenster is een dakraam dat volledig opengeslagen kan worden. Er ontstaat daarbij een soort binnenshuis balkon, waar u heerlijk van de buitenlucht kunt genieten. De kosten voor een balkonvenster beginnen rond de €3.000,-. Is er wel een dakterras, maar nemen de openslaande terrasdeuren teveel ruimte in? Er bestaan ook dakterrasvensters. Een dakterrasvenster opent u aan de bovenzijde eenvoudig als standaard dakraam, terwijl u deze ook volledig kan openen als terrasdeur.

platdakraam Bergen op Zoom

Platdakraam

Naast de al genoemde raamsoorten, bestaat er ook nog het platdakraam. Een platdakraam is, zoals de naam al doet vermoeden, een speciaal dakraam dat bij platte daken geplaatst wordt. Het platdakraam is daarmee een alternatief voor de lichtkoepel. Voordelen van een platdakraam ten opzichte van een koepel zijn onder meer dat het platdakraam in het dak verzonken ligt, en de hoge isolatiewaarde die hierdoor behouden blijft. Kies hiervoor wel voor HR++ beglazing en een kunststoffen kozijn. In de meeste gevallen levert men het platdakraam in één geheel, om vervolgens de randen in te plakken met dakleer. Een mogelijk alternatief voor het platdakraam is de lichtstraat.

Lichtstraat

Veel van onze klanten uit Bergen op Zoom denken dat een lichtstraat alleen een geschikte oplossing voor gebruik bij overdekte winkelstraten. De term lichtstraat wordt echter ook gebruikt voor lange stroken beglazing waardoor een grote hoeveelheid daglicht naar binnen valt. U kunt voor een serre bijvoorbeeld kiezen voor een volledig rondlopende lichtstraat, of voor enkele onderbroken rechthoeken. Het voordeel van lichtstraten is dat deze de architectuur van het pand niet verbreken. Hierdoor zal de aanblik altijd hetzelfde blijven, terwijl u het wooncomfort wel aanzienlijk verbetert door de grotere hoeveelheid daglichtinval. Of een platdakraam of een lichtstraat de beste oplossing is, hangt af van uw exacte eisen.

Daglichtsystemen

De term daglichtsystemen is een gebruikelijke term binnen de ramenbranche, en is van toepassing op alle dakvensters en andere raamsoorten die ervoor zorgen dat u meer daglicht in huis krijgt. Om de hoeveelheid invallend licht te vergroten, biedt men bij Velux standaard daglichtsysteem pakketten aan. Deze pakketten bestaan uit een combinatie van dakvensters, koppelgootstukken en andere combinatie elementen. Vindt u bij de aanbevolen pakketten geen model dat bij u past? Het is ook een optie om deze zelf samen te stellen. Wil u eerst weten welk effect het daglichtsysteem op uw woonruimte heeft? Kijk dan online bij een zolderplanner of daylightvisualizer.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Merken

Dakvensters bestelt u bij elke specialist in vele soorten, maten en merken. Zo bieden wij in Bergen op Zoom zowel dakramen van huismerken als A-merken aan. Een merk waar wij veel dakramen van plaatsen is Velux. Velux is een zeer populair merk, dat echter ook hoge aanschafkosten met zich meebrengt. Fakro en Roto vormen een goedkoper alternatief voor Velux. Hebt u maar een beperkt budget maar wilt u wel één van de A-merken bestellen? Kies dan voor de dakramen van Ubbink of Optilight. Bij Ubbink levert men bijvoorbeeld speciale vierpans dakvensters. Een alternatief voor een A-merk is natuurlijk het huismerk van de lokale bouwmarkt in Bergen op Zoom.

Velux

Wij hebben al een aantal keer de merknaam Velux laten vallen in de bovenstaande alinea’s. Dit komt doordat de producten van Velux een populaire keuze vormen bij onze klanten uit Bergen op Zoom. Velux biedt niet alleen dakvensters in een groot aantal soorten en maten aan, ook zonwering en verduistering voor dakramen is bij dit bedrijf verkrijgbaar. U moet wel rekening houden met relatief hoge prijzen.

Fakro

Op zoek naar een kanteldakraam of tuimeldakraam tegen een aantrekkelijke prijs? Dan bent u bij Fakro op de goede plek terecht gekomen. Bij Fakro produceert men zowel houten als kunststof dakramen. Het bedrijf richt zich op innovatieve oplossingen waarmee licht en ventilatie geen probleem meer is in ruimtes met hellend of plat dak. Men levert bovendien alle dakramen met een eigen politiekeurmerk.

Ubbink

Een derde fabrikant waar wij graag uw aandacht op willen richten is Ubbink. Ubbink is zeer populair vanwege de zogeheten vierpans dakvensters die zij leveren. Deze vierpans dakvensters zijn uitzetdakramen met een maximale grootte van vier dakpannen. Dit betekent dat onder andere de isolatiewaarde van het dak optimaal blijft. Een ander voordeel van Ubbink is de lage prijs die men rekent.

Roto

Een zeer bekend Duits merk op het gebied van dakramen is Roto. Bij deze fabrikant kunt u zowel menig tuimeldakraam als kanteldakraam bestellen, en ook uitzetdakramen bestelt u bij deze aanbieder. Welke raamsoort het beste bij u past is afhankelijk van uw wensen op het gebied van isolatie, ventilatie en lichtinval. Kies voor een dakkoepel als u bij een plat dak meer licht wil krijgen.

Optilight

Een tweede budgetmerk waar wij regelmatig mee samenwerken in Bergen op Zoom is Optilight. Optilight staat voor een goede kwaliteit tegen zeer lage aanschafkosten. De lage kosten van de producten van dit bedrijf worden bereikt doordat men maar een beperkt aantal keuzes aanbiedt met betrekking tot vormgeving en isolatie. Om de ventilatie te verbeteren kan men bij Optilight ook ventilatieroosters in het dakvenster plaatsen.

Luxtra

Hebt u maar een beperkt budget? Dan vormen ook de dakramen van Luxtra een goede keuze. Bij Luxtra heeft men een speciale budgetlijn voor zolderramen. Deze zolderramen verkoopt men in twee afmetingen: 45x73cm en 45x55cm. Deze zolderramen scharnieren standaard aan de bovenzijde, maar door het verzetten van de scharnieren kunnen wij hier makkelijk uitzetdakramen van maken voor een optimale veiligheid.

Rooflite

De meeste dakramen experts in Bergen op Zoom bieden dakvensters van kunststof aan. Een fabrikant die zich specifiek richt op het produceren van houten dakramen is Rooflite. De houten dakvensters van dit bedrijf hebben een prima isolatiewaarde en vereisen maar weinig onderhoud. De ramen kunnen bovendien op daken met een helling van 15 tot 90 graden worden gemonteerd en zijn eenvoudig te plaatsen.

Fenstro

Bent u van plan om uw huidige dakraam te vervangen door een nieuw exemplaar en bent u op zoek naar een model met eenvoudige installatie? Kijk dan eens naar de producten van Fenstro. Een dakraam van Fenstro is gemakkelijk te monteren, heeft een aantrekkelijke prijs en kent twee ventilatiestanden. Doordat u het dakraam zelf kunt plaatsen bespaart u aanzienlijk op de kosten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Winstar

Zoals alle bouwonderdelen moet ook een dakvenster regelmatig worden onderhouden. Bij Winstar focust men op het beperken van de onderhoudstijd, terwijl de kwaliteit van het raam behouden blijft. Elk tuimeldakraam en kanteldakraam van Winstar heeft daarom weinig onderhoud nodig, zowel aan de binnen- als buitenzijde. De hoge isolatiewaarde en lage prijzen vormen bijkomende voordelen.

Uw oude dakramen vervangen of een nieuw dakraam plaatsen?

Kies de specialist die bij u past en bespaar door vrijblijvende offertes aan te vragen!

Gratis offertes aanvragen

Dakraam afmetingen

Een dakraam is in diverse afmetingen bij u thuis in Bergen op Zoom te leveren. De geschikte afmeting hangt af van het vloeroppervlak van de ruimte. Wij adviseren om het glasoppervlak minimaal 10% van het vloeroppervlak te maken, omdat u op deze manier voldoende licht creëert. De afmetingen van het uiteindelijke raam zullen dan ook groter zijn dan dit. Bij de meeste bouwmarkten vindt u een handige maattabel om de afmetingen te bepalen. Hebt u maar een beperkte ruimte? Overweeg dan de zogeheten 4-pans dakvensters. Deze 4-pans ramen zijn bovendien eenvoudig te vervangen mocht u op termijn toch een groter dakvenster willen. Wij helpen u graag.

Waarom een dakraamspecialist inschakelen?

Een dakraam plaatsen in uw woning in Bergen op Zoom? Schakel dan een dakraamspecialist in. De specialisten uit ons netwerk hebben veel ervaring met dakramen, bieden een hoge kwaliteit en kunnen u perfect helpen. Door het inschakelen van een specialist bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een goede isolatie door de juiste afwerking. Geen kieren of naden, geen problemen met vocht en geen lekkages door slechte plaatsing. Door een specialist uit Bergen op Zoom in te schakelen hoeft u daarnaast geen speciale gereedschappen aan te schaffen.

  • Professioneel advies over mogelijkheden
  • Geen lekkages, vocht of andere problemen
  • Optimale isolatie door juiste afwerking
dakraam prijzen Bergen op Zoom

Vrijblijvende offertes aanvragen

Wilt u weten wat de prijzen worden voor het vervangen van een tuimeldakraam of een dakkoepel? Hebt u een vraag over het verschil tussen een platdakraam en een kanteldakraam? Of wilt u weten welke opties er bestaan voor het vervangen van uw huidige kozijnen? Aarzel dan niet om dan vandaag nog uw wensen door te geven via het contactformulier. Wij sturen u spoedig een aantal vrijblijvende offertes toe van experts uit ons netwerk in Bergen op Zoom. Het is aan u om deze prijsopgaven met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod, en te kiezen voor de dakraamspecialist die het beste bij u aansluit.