dakramen in Den Bosch

Dakramen Den Bosch

Met de installatie van een dakraam kunt u de donkere zolder omtoveren tot een lichte, extra slaapkamer. Dit is stimulerend voor uw productiviteit en uw woongenot zal flink verbeteren! Als bijkomend voordeel heeft een nieuw dakraam ook nog eens een invloed op de woningwaarde, mocht u het huis in Den Bosch in de toekomst nog willen verkopen!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een dakraam of lichtkoepel? Of bent u op zoek naar een dakramen specialist uit Den Bosch voor het vervangen van uw bestaande dakvenster? Zoek dan niet verder! Vergelijk vrijblijvend offertes van specialisten uit Den Bosch en bespaar tot 30% op de kosten!

Voordelen van een nieuw dakraam

Een nieuw dakraam biedt vele voordelen. Zo creëert u een hoop extra lichtinval in huis en zorgt u bovendien voor een gezonder leefklimaat. Ook het vervangen van dakvensters heeft voldoende voordelen: u kunt met een nieuw dakraam de isolatie enorm verbeteren, en ook de ventilatie kan flink verbeteren ten opzichte van het oude dakvenster. Bovendien hoeft een dakraam in [va1] niet veel geld te kosten, als u samenwerkt met een voordelig dakraam specialist uit Den Bosch.

Voordelen van onze service

  • Offertes aanvragen is kosteloos en vrijblijvend: u zit dus nergens aan vast
  • Vergelijk offertes en kies de specialist die het beste bij u past
  • Bespaar tot 30% op uw nieuwe dakvenster
Diverse offertes aanvragen

U ontvangt maximaal 5 offertes

Gewenst materiaal (*)
KunststofHoutAluminium

Werkzaamheden (*)


Gewenste uitvoerdatum:
Bestaand dakvenster vervangen

Behalve het plaatsen van nieuwe dakvensters, is het tevens mogelijk een specialist uit Den Bosch in te schakelen voor het vervangen van uw bestaande dakraam. Er kunnen diverse redenen zijn waarom u ervoor kiest om het dakraam te vervangen: wellicht wilt u het bestaande dakvenster vervangen door een groter exemplaar, voor optimale lichtinval. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat het huidige dakvenster inmiddels zodanig verouderd is dat het tijd is voor een nieuw dakraam. Dit merkt u onder andere wanneer er vochtplekken onder het raam verschijnen, als het kozijn erg wordt aangetast door houtrot of als u te maken heeft met kapotte scharnieren.

Dakraam laten plaatsen, de werkwijze

Het plaatsen of vervangen van een dakraam is een klus die u het beste overlaat aan een erkend vakman uit Den Bosch. Als u een nieuw dakraam laat plaatsen, dan komt het namelijk geregeld voor dat er een dakbalk verwijdert moet worden. U wilt voorkomen dat de draagkracht van het dak wordt aangetast, dus in dat geval is het belangrijk om deze dakbalk te verleggen. Als u niet weet waar u op moet letten, is dit een erg complexe klus. Als u een specialist inschakelt dan zal hij beginnen met het maken van een uitsparing in het dak. Dit kan eenvoudig van binnenuit gebeuren. Hierna volgt het plaatsen van het raamkozijn, gevolgd door de plaatsing van het raam en de afwerking.

Vergelijk vrijblijvend offertes via Van den Dragt

Wanneer u ons contactformulier invult, dan ontvangt u op de korte termijn een aantal offertes van verschillende specialisten uit Den Bosch. Deze kunt u zelf vergelijken zodat u verzekerd bent van de beste prijzen. Wist u dat elke specialist uit Den Bosch zijn eigen arbeidstarief hanteert? De totale kosten van diverse specialisten kunnen dus flink uiteenlopen. Vergelijk de offertes niet alleen op basis van de totaalprijs, maar kijk ook naar de gekozen materialen, voorwaarden en garantie. Zo kiest u eenvoudig voor de vakman die het beste bij u past en die u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs kan bieden.

dakraam plaatsen Den Bosch

Dakraam plaatsen, vergunning nodig?

Klanten vragen ons geregeld of het noodzakelijk is een vergunning aan te vragen als zij hun dakvenster willen vervangen. In sommige gevallen dient u zeker een vergunning aan te vragen: wanneer u in een monument woont bijvoorbeeld, maar ook in een gewone woning is het in sommige gevallen verplicht een vergunning aan te vragen. Gelukkig gelden hiervoor voldoende uitzonderingen, waardoor de meeste klanten zonder vergunning een nieuw dakraam kunnen laten plaatsen. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan wanneer het dakraam minimaal 50 centimeter verwijderd is van de dakrand en als deze minder dan 60 centimeter boven het dak uitsteekt. Belangrijke voorwaarde hiervoor is wel dat het dakraam geplaatst wordt op de achterkant of zijkant van het dak, en niet zichtbaar is vanaf de openbare weg. Tip: u leest op de website van Rijksoverheid meer over de eventuele vergunningen.

Zelf dakraam plaatsen of uitbesteden?

Om te besparen op de kosten van een dakraam, vragen vele klanten of het mogelijk is om deze zelf te plaatsen. Wanneer u enige kluservaring heeft dan is het zeker mogelijk om zelf het dakraam te plaatsen. Dit kan in de meeste gevallen van binnenuit, waardoor u niet op hoogte hoeft te werken. Wel is het belangrijk dat u het dakraam op de juiste wijze plaatst.

Onze ervaring leert dat klanten met weinig kluservaring nieuwe dakvensters niet correct plaatsen, met vocht- en isolatieproblemen als gevolg. Met het inschakelen van een vakman uit Den Bosch bent u verzekerd van het beste resultaat en weet u zeker dat uw dak volledig dicht is.

dakraam laten aftimmeren

Dakraam aftimmeren

Na het plaatsen van het nieuwe dakvenster is het noodzakelijk om de binnenkant af te timmeren. Met het aftimmeren doelen we op de afwerking van het dakbeschot aan de binnenzijde. Vaak is de binnenafwerking standaard verkrijgbaar, waardoor dit enkel op het kozijn geschroefd hoeft te worden. Wanneer u echter een andere uitstraling wenst dan is het tevens mogelijk het aftimmeren over te laten aan een vakman uit ons netwerk. Zo bepaalt u zelf met welk materiaal de dakvensters afgewerkt worden.

Het aftimmeren is een cruciaal proces om een optimale isolatie te garanderen, daarom is het aan te raden dit uit te besteden aan een specialist uit uw regio.

tips voor het kopen van een dakraam

Waar op letten bij dakraam? Handige tips

De aanschaf van nieuwe dakramen is er waarschijnlijk niet één die u vaak doet. Wij begrijpen het volkomen als u niet weet waar u op moet letten. Een vakman kan u hierin bijstaan, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Wij raden u in ieder geval aan om te letten op:

  • Het raamoppervlak. Voor voldoende daglicht is het belangrijk dat het totale raamoppervlak minimaal 10% van het vloeroppervlak bedraagt
  • De spreiding van de dakramen, zodat u in elke hoek van de kamer voldoende lichtinval is
  • De isolatie. Een slecht geïsoleerd dakraam is een enorm warmtelek, houd dus ook rekening met isolatieglas

Kosten

Klanten zijn vaak vooral benieuwd naar wat het plaatsen of vervangen van het dakvenster gaat kosten. De prijs van een dakraam zelf is niet eens heel erg hoog: een standaard dakraam met de afmetingen 114×118 centimeter kost gemiddeld €500,-. Hier komen echter de montagekosten nog bovenop. In Den Bosch liggen de montagekosten ongeveer tussen de €250,- en €350,- per dakraam. Omdat deze prijzen voor het vervangen flink uiteenlopen, zullen wij u altijd aanraden om de offertes van diverse aanbieders te vergelijken. Alleen op deze manier bent u verzekerd van de laagste prijzen voor de montage. U vraagt kosteloos en geheel vrijblijvend een aantal offertes aan via het contactformulier.

dakraam kosten

Prijstabel: kosten per type dakraam

Type dakraam Gemiddelde kosten (inclusief BTW, exclusief montage)*
Standaard dakraam (114×118) €500,-
Luxe dakraam (114×118) met HR++ beglazing en tuimelsysteem €1.000,-
Montagekosten per dakraam €250,- tot €350,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. De exacte prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren waaronder het merk, materiaal, de beglazing en bediening van het dakraam.

Welke factoren bepalen de prijs?

Naast de montagekosten zijn er nog een aantal andere factoren die de prijzen van het vervangen van dakramen flink kunnen beïnvloeden. Dit zijn onder meer het formaat van het dakraam, het type beglazing dat u laat plaatsen, het systeem om het raam te openen, het soort afwerking en de bediening van het raam. De beglazing is een grote invloed op de prijs, maar wij raden aan hier niet perse op te besparen. Hoe beter de isolatie des te meer u zult besparen op uw energierekening.

Wilt u toch besparen op de kosten? Kies dan voor een manuele bediening in plaats van een elektrisch systeem en kies voor een voordelig materiaal voor de afwerking van het dakvenster.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen
diverse soorten dakvensters

Soorten dakramen

Wanneer u overweegt uw dakvensters te vervangen, dan raden wij u aan een specialist uit ons netwerk in Den Bosch in te schakelen. U heeft bij elke leverancier de keuze uit vele verschillende soorten dakramen en materialen. Een aantal modellen die in Den Bosch populair zijn, zijn onder andere het tuimeldakraam, het kanteldakraam en uitzetdakramen. Daarnaast biedt een leverancier uit Den Bosch tevens elektrische dakramen en dakkoepels aan. Over het algemeen worden alle soorten dakvensters geleverd in ene houten- en kunststof variant. Zo kiest u zelf een materiaal dat goed bij de uitstraling van uw huis past. Hieronder leest u meer over de verschillende soorten dakramen.

kunststof of houten dakraam?

Kunststof of hout

Steeds meer klanten die hun dakvensters vervangen kiezen voor kunststof. Dat is geen gekke keuze, want kunststof biedt vele voordelen. Het heeft een lange levensduur, vereist maar weinig onderhoud en zorgt voor een optimale isolatiewaarde. Daarnaast is kunststof verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en patronen, waarmee het zelfs mogelijk is de uitstraling van hout na te bootsen. Hoewel kunststof steeds meer populariteit wint, is ook hout nog een veel gemaakte keuze. Hoewel hout iets onderhoudsintensiever is, heeft u hierbij wel de mogelijkheid om het dakvenster van kleur te veranderen. Bovendien heeft echt hout een prachtige uitstraling waar nog steeds vele woningeigenaars in Den Bosch gecharmeerd van zijn.

elektrisch dakraam

Elektrische dakramen

De prijzen van elektrische dakramen liggen een stuk hoger dan manueel bediende dakvensters. Maar als u kiest voor elektrische dakvensters, profiteert u van een hoog bedieningsgemak. Elektrische dakvensters zijn bovendien onmisbaar als u het dakvenster plaatst in bijvoorbeeld een hoge zolder. U hoeft in dat geval geen moeite te doen om de dakvensters te openen, omdat u dit eenvoudig doet met een afstandsbediening of zelfs uw eigen smartphone. Onder meer merken als Velux en Fakro staan bekend om hun grote assortiment aan elektrische dakvensters. Vraag een ervaren vakman naar de voordelen en kosten van elektrische dakramen.

tuimeldakraam Den Bosch

Tuimeldakraam

Een tuimeldakraam is misschien wel het meest bekende soort dakvenster dat verkrijgbaar is. Bij een tuimeldakraam zitten de scharnieren bevestigd halverwege het raam. Wanneer dit type dakvensters geopend zijn, komt er dus aan beide kanten van het raam evenveel frisse lucht naar binnen. U opent het tuimeldakraam door de bovenkant naar binnen te duwen of door de onderkant naar buiten te duwen. Zo bepaalt u zelf in welke mate u de dakvensters opent, waardoor u zelf eenvoudig de ventilatie regelt. Vaak zijn dergelijke dakvensters tot wel 180 graden te draaien. Dit heeft als voordeel dat u binnen gemakkelijk de buitenzijde van het raam kunt schoonmaken.

Kwalitatieve dakramen in Den Bosch!

Vraag via ons contactformulier vrijblijvend een aantal offertes aan en bespaar!

Gratis offertes aanvragen
kanteldakramen Den Bosch

Kanteldakraam

Er wordt vaak gevraagd wat het verschil is tussen een tuimeldakraam en een kanteldakraam. In de praktijk zit er echter maar weinig verschil tussen deze twee soorten dakvensters. Bij een kanteldakraam komt het geregeld voor dat de scharnieren niet halverwege, maar juist op een derde van het raam zitten. Hierdoor steekt het raam verder naar buiten open en is het niet altijd mogelijk deze 180 graden om zijn as te draaien. Dit heeft als voordeel dat u meer ruimte onder een openstaand kanteldakraam een stuk hoger is dan de ruimte onder een tuimeldakraam.

lichtkoepel

Dakkoepel

Behalve dakvensters heeft u bij de meeste leveranciers in Den Bosch tevens de mogelijkheid om een dakkoepel te laten plaatsen. In de meeste gevallen worden dakkoepels geplaatst op platte daken, maar er zijn zeker mogelijkheden om een dakkoepel op een hellend dak te plaatsen. Een dakkoepel wordt vaak geplaatst voor extra licht in de aanbouw of opbouw van woningen. Met een dakkoepel van ongeveer 1 vierkante meter zorgt u al voor 60% extra daglicht in huis! In sommige gevallen is het tevens mogelijk de dakkoepel te openen. Op warme zomerdagen zorgt dit voor extra ventilatie in huis zonder dat u bang hoeft te zijn dat er zomaar iemand via uw raam naar binnen kan klimmen.

uitzetdakramen

Uitzetdakramen

Uitzetdakramen zijn in Den Bosch aardig populair. Dit systeem is vergelijkbaar met tuimel- en kiepdakramen. Bij uitzetdakramen zitten de scharnieren bevestigd aan de bovenkant van de dakvensters. Bij het openen zet u de dakvensters dus uit naar buiten. Hierdoor ontstaat er een vrij uitzicht. Uitzetdakramen zijn doorgaans geschikt voor daken met een helling van 15 tot 90 graden en zijn verkrijgbaar in vele verschillende materialen. Het is tegenwoordig ook mogelijk om te kiezen voor een uitzet-tuimel dakraam. Dit type dakvensters zijn op twee manieren te openen: door ze uit te zetten en door ze te tuimelen. Zo profiteert u van de voordelen van beide soorten dakramen.

zonwering voor dakvenster

Zonwering dakramen

Wanneer u nieuwe dakvensters laat plaatsen, dan raden wij u aan tevens aandacht te schenken aan de zonwering. Zonwering heeft een aantal belangrijke voordelen. Door de ruimte te verduisteren profiteert u van een optimale nachtrust. Bovendien zorgt de zonwering ervoor dat het in de zomermaanden minder warm wordt op de slaapkamers. Als u kiest voor een dakvenster van een bepaald merk, dan is het aan te raden om ook zonwering van ditzelfde merk aan te schaffen. Zo weet u zeker dat de zonwering goed past en aan te sluiten is op uw dakvensters. Bevinden uw dakramen zich op een hogere hoogte? Dan kunt u de zonwering met behulp van een bedieningsstok sluiten. U kunt natuurlijk ook kiezen voor elektrische zonwering.

balkon en dakterrasvensters

Balkon- en dakterrasvensters

Als u op zoek bent naar een uniek dakraam, dan is het balkonvenster misschien een goede keuze. Een balkonvenster steekt uit van uw dakraam, waardoor er de illusie van een balkon ontstaat. Dit zorgt niet alleen voor extra lichtinval, maar zorgt er ook voor dat u op zomerdagen volop kunt genieten van de frisse lucht. Vergelijkbaar is het dakterrasvenster. Als u een dakterras heeft of wilt creëren, dan kunt u een dakterras laten plaatsen. Dit zijn dakramen die tevens functioneren als doorgang naar het dakterras. Dakterrasvensters hebben een elegante en strakke uitstraling die geschikt is voor iedere woning.

platdakraam

Platdakraam

De meeste dakramen die wij hierboven behandeld hebben zijn geschikt voor hellende daken. Het kan echter ook voordelen hebben om op een plat dak een dakraam te plaatsen. Een platdakraam is vergelijkbaar met een dakkoepel, alleen de vorm verschilt. Een lichtkoepel is vaak bol en een plat dak raam is gewoon een plat raam. Met een platdakraam vangt u de hele dag door extra zonlicht in huis. Er bestaan drie verschillende soorten platdakramen: het lessenaarsdak tegen een muur, het lessenaarsdak vrij op het dak of het zadeldak. Het is mogelijk om platdakramen tot wel 8 vierkante meter groot te plaatsen zodat u zo veel mogelijk natuurlijk daglicht in huis krijgt.

Lichtstraat

In plaats van een dakkoepel of platdakraam kunt u er ook voor kiezen om een lichtstraat te laten plaatsen. Een koepel bestaat vaak uit één stuk glas, maar een lichtstraat is veelal een combinatie van verschillende ramen. Ook heeft het in de meeste gevallen een rechthoek als vorm, waardoor er voldoende licht naar binnen komt. U kunt een lichtstraat tevens toepassen op schuine daken. Wanneer ze geplaatst worden in een hoge ruimte waar u niet zomaar bij kunt komen, is het aan te raden om te kiezen voor een elektrische bediening. Vraag een vakman uit Den Bosch naar de mogelijkheden en kosten.

Daglichtsystemen

Een aantal bekende merken zoals Velux, bieden tevens kwalitatieve daglichtsystemen aan. Met een standaard dakraam wordt de ruimte lichter, maar alleen met een daglichtsysteem dringt het daglicht tot diep in de kamer door. Daglichtsystemen worden daarom regelmatig op zolders geplaatst. Als u kiest voor een daglichtsysteem, dan plaatst de vakman uit Den Bosch verschillende dakramen met behulp van een koppelgoot vlak naast elkaar. Extra daglicht zorgt er niet alleen voor dat de ruimte licht en ruimtelijk oogt, maar is ook nog eens goed voor uw gezondheid en productiviteit. Bovendien werkt het daglichtsysteem energiebesparend, omdat u minder snel de lampen aan hoeft te zetten.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Merken

Wanneer u een leverancier uit ons netwerk in Den Bosch inschakelt, dan heeft u de keuze uit een ruim aanbod merken. Zo is er voor iedere klant een geschikt merk verkrijgbaar, of u nu een groot of klein budget heeft. Een aantal bekende merken op het gebied van dakramen zijn: Velux, Fakro, Ubbink, Roto, Optilight, Luxtra, Rooflite, Fenstro en Winstar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van de verschillende merken? Vraag dan via ons contactformulier naar een aantal prijsopgaven op maat.

Velux

Velux is waarschijnlijk één van de meest bekende merken in Den Bosch. Velux biedt een breed assortiment aan producten. Naast standaard dakramen en tuimelvensters kunt u bij Velux terecht voor elektrische dakvensters, balkonvensters en dakterrasvensters. Ook biedt Velux een assortiment aan daglichtsystemen aan, waarmee u extra daglicht in huis krijgt. Een vakman uit Den Bosch geeft u met plezier meer informatie over de producten van Velux.

Fakro

Net als Velux staat Fakro bekend om haar kwalitatieve dakramen. Ook als uw woning in Den Bosch een plat dak heeft bent u bij Fakro aan het juiste adres, want dit merk levert tevens een breed assortiment aan dakvensters voor platte daken. Als u kiest voor een elektrische bediening, dan biedt Fakro de mogelijkheid om te kiezen voor een wandschakelaar of afstandsbediening.

Ubbink

Als u op zoek bent voor kleinere dakramen voor op zolder, dan zijn de producten van Ubbink zeker aan te raden. Ubbink biedt verschillende 4 pans dakvensters met een goede isolatiewaarde. Deze vierpans dakramen bieden de mogelijkheid de zolder goed te ventileren en zorgen voor voldoende daglicht als u de zolder niet als verblijfsruimte gebruikt. Vraag een specialist uit Den Bosch om meer informatie over vierpans dakvensters.

Roto

Roto is een Duits merk dat al jarenlang in Den Bosch gebruikt wordt. Als u een dakvenster van Roto aanschaft dan bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. U heeft bij Roto de keuze uit verschillende dakvensters, onder andere de tuimelramen en uitzetdaken zijn populair bij onze klanten. Voor elke ruimte biedt Roto een geschikte toepassing, vraag een vakman om meer informatie.

Optilight

Wanneer u een beperkt budget dan is Optilight het geschikte merk voor u. Dit merk biedt u hoogstaande kwaliteit tegen scherpe tarieven. Bij Optilight bent u beperkt in de keuzes op het gebied van vormgeving, kleur en isolatie. Hierdoor houdt Optilight haar tarieven echter extra scherp. Bij een leverancier uit ons netwerk in Den Bosch heeft u de keuze uit verschillende producten van Optilight.

Luxtra

Als u een beperkt budget heeft dan is het fijn dat u de keuze heeft uit meerdere low budget merken. Naast Optilight biedt ook Luxtra goedkope dakramen aan. Luxtra produceert haar dakvensters tegen extra lage kosten, omdat zij slechts vensters met slechts twee verschillende afmetingen hanteren. Wilt u extra besparen op uw Luxtra dakraam? Kies er dan voor om de installatie zelf uit te voeren.

Rooflite

Ook Rooflite biedt vele verschillende soorten dakramen aan. Eén van de meer betaalbare productielijnen is de Core productielijn. Elk dakvenster uit deze lijn maakt gebruik van een scharnier en een eenvoudige handgreep. Als u op zoek bent naar een simpel dakvenster tegen lage prijzen, dan is de Core productielijn van het merk Rooflite wellicht de beste keuze.

Fenstro

Een ander merk dat wordt verkocht door de leveranciers uit Den Bosch, is Fenstro. Fenstro is al jarenlang bekend in Nederland en wordt ook in Den Bosch geregeld toegepast. Een dakvenster van Fenstro is verzekerd van hoge kwaliteit. Het grote voordeel van Fenstro, is dat dit merk goed betaalbaar is. Wij informeren u graag over de voordelen van het plaatsen van Fenstro dakramen.

Winstar

Tot slot brengen wij u graag het merk Winstar onder de aandacht. Winstar levert dakramen in vele verschillende soorten en maten. Het populairste model van Winstar is het standaard houten tuimelraam. Een houten dakvenster van Winstar heeft maar weinig onderhoud nodig en biedt een uitstekende isolatiewaarde. Bovendien staan de producten van Winstar bekend om hun lange levensduur.

U zoekt een dakraam specialist in Den Bosch?

Vergelijk offertes van diverse specialisten uit Den Bosch en bespaar tot 30% op de kosten!

Gratis offertes aanvragen

Dakraam afmetingen

Wanneer u besloten heeft om uw dakraam te vervangen, dan zult u een keuze moeten maken over de juiste afmetingen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een dakvenster van hetzelfde formaat te plaatsen, maar als u extra licht wilt creëren is het tevens mogelijk om een groter dakvenster te plaatsen. Voor voldoende licht in huis is het in ieder geval belangrijk dat het totale glasoppervlak in ieder geval 10% van het vloeroppervlak bedraagt. Stel dat u een slaapkamer heeft van 10 vierkante meter, dan laat u een dakvenster van minimaal 1 vierkante meter plaatsen.

Waarom een dakraamspecialist inschakelen?

Een aantal klanten wil graag zelf hun nieuwe dakraam installeren, om zo op de totale kosten te besparen. Wij zullen u echter altijd aanraden om hiervoor een dakramenspecialist uit Den Bosch in te schakelen. Dit bespaart u niet alleen een hoop tijd en energie, maar u bent tevens verzekerd van een optimale isolatie. Daarnaast heeft dit nog een aantal andere belangrijke voordelen:

  • U profiteert van de kennis en ervaring van een vakman
  • Het dakvenster is in zeer korte tijd geplaatst
  • U hebt een garantie op het afgeleverde werk
dakraamspecialist offerte Den Bosch

Vrijblijvende offertes aanvragen

Het plaatsen van een nieuw dakraam kan in sommige gevallen aardige kosten opleveren. Toch is het in de meeste gevallen verstandig om een bestaand dakraam te vervangen of om nieuwe dakramen te laten plaatsen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van verschillende aanbieders? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een 4 pans dakraam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen u een aantal offertes op maat, geheel kosteloos. Nu u een duidelijk beeld heeft van de prijzen per leverancier kunt u een weloverwogen keuze maken voor een dakramenspecialist uit uw regio. Zo bent u te allen tijde verzekerd van de scherpste tarieven!