dakramen Hoorn

Dakramen Hoorn

Een dakraam zorgt voor meer natuurlijk daglicht op uw zolder, waardoor daarvoor onbruikbare ruimte kan worden omgetoverd tot een studeer-, logeer-, of hobbykamer. Naast extra daglicht, zorgt een koepel of ruit tevens voor een betere ventilatie, en zal de pandwaarde van uw woning in Hoorn zeker stijgen. De specialisten die zich bij ons netwerk van bedrijven hebben aangesloten, kunnen voor u dakvensters plaatsen en vervangen. Bent u van plan een tuimeldakraam te kopen, en heeft u behoefte aan een prijsindicatie?

Vul dan het contactformulier in, en wij sturen u snel enkele vrijblijvende offertes op maat. Vanuit uw huis kunt u in alle gemak bepalen welke dakvenster specialist het beste bij u wensen past. Wij helpen u met alle plezier verder.

Voordelen van een nieuw dakraam

Met het plaatsen van een dakraam creëert u meer licht in huis. Dit zorgt ervoor dat de kamer een stuk lichter en ruimtelijker oogt. Een lichtere ruimte zal bovendien uw productiviteit doen stijgen. Heeft u nog geen dakraam? Dan kunt u deze voordelig laten plaatsen door een specialist uit Hoorn. Ook als u al wel een dakraam heeft kan het voordelig zijn om deze te vervangen. Een groter dakraam zal zorgen voor extra lichtinval, en door te kiezen voor een materiaal dat goed isoleert verhoogt u bovendien de isolatiewaarde.

Voordelen van onze service

 • Vergelijk offertes & bespaar tot 30%
 • Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend
 • Diverse dakraamspecialisten uit uw eigen regio
Diverse offertes aanvragen

U ontvangt maximaal 5 offertes

Gewenst materiaal (*)
KunststofHoutAluminium

Werkzaamheden (*)


Gewenste uitvoerdatum:
Bestaand dakvenster vervangen

Na verloop van tijd bestaat er de mogelijkheid dat er problemen ontstaan met uw kantel- of tuimeldakramen. Zo komt het bij oudere modellen voor dat er condenswater tussen het glas verschijnt, of dat het hout wordt aangetast. Bij verrotte kozijnranden of scharnieren is het verstandig om te oriënteren op de mogelijkheden voor het vervangen van uw dakraam. Daarnaast bent u met nieuwe ruiten verzekerd van een hogere isolatiewaarde. Wilt u de huidige dakvensters laten vervangen? Dan staat één van de experts uit ons netwerk met plezier voor u klaar. Hij zal uw dakraam binnen één werkdag vervangen, zodat u zo snel mogelijk van een optimaal wooncomfort kunt genieten.

Dakraam laten plaatsen, de werkwijze

Als u enige ervaring heeft in dakwerken dan zou u kunnen overwegen om het dakraam zelf te plaatsen. In de meeste gevallen zullen wij u echter aanraden om het vervangen van het dakvenster over te laten aan een expert uit ons netwerk in Hoorn. Hij gaat hierbij als volgt te werkt: na het bepalen van de exacte locatie maakt de specialist een opening in het dak waarna hij het kozijn van uw nieuwe dakraam plaatst. Als de loodslabben teruggeplaatst zijn worden de dakpannen teruggelegd, waarna het aftimmeren begint. Hierbij schroeft de specialist de binnenafwerking tegen het kozijn, worden naden gekit en de schroefgaten geplamuurd. Na de afwerking is uw nieuwe dakraam klaar voor gebruik.

Vergelijk vrijblijvend offertes via Van den Dragt

Het netwerk van Van de Dragt bestaat uit diverse dakraamspecialisten, ook uit Hoorn, die allen jarenlange ervaring hebben op het gebied van plaatsen van dakvensters, of het vervangen van oudere modellen door nieuwe. Wij garanderen dat onze medewerkers nauwkeurig en deskundig te werk gaan, zodat u binnen korte tijd geniet van een heerlijk verlichte en geventileerde ruimte. Weet u niet zeker of u een kanteldakraam of dakkoepel moet kopen? Aarzel ook dan niet om contact op te nemen met een vakman. Deze zal u altijd informeren over de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

dakraam plaatsen Hoorn

Dakraam plaatsen, vergunning nodig?

In de meeste gevallen is het mogelijk om een dakraam zonder vergunning te plaatsen. Wel bent u in dat geval verbonden aan een aantal voorschriften. Zo moet u een afstand van minimaal 50 centimeter tussen het dakvenster en de dakrand hanteren. Ook is het verplicht dat het te vervangen dakraam niet zichtbaar is van de openbare weg. Is dit wel een geval dan heeft u in de meeste gevallen een omgevingsvergunning nodig. Woont u in een monument? Dan bent u altijd verplicht een vergunning aan te vragen bij uw gemeente. Als u een expert uit Hoorn inschakelt dan is de vakman volledig op de hoogte van alle voorschriften en regels, zo kan hij u eventueel informeren over het aanvragen van vergunningen voor het vervangen van het dakvenster. Tip: u leest op de website van Rijksoverheid meer over de eventuele vergunningen.

Zelf dakraam plaatsen of uitbesteden?

Om te besparen op het dakraam, willen veel klanten uit Hoorn hun nieuwe dakvenster zelf plaatsen. Deze werkzaamheden zijn voor een ervaren klusser relatief goed uit te voeren. Heeft u geen kluservaring? Dan raden wij u aan om het plaatsen uit te besteden.

Het is belangrijk dat uw nieuwe dakvenster op correcte wijze geïnstalleerd wordt. Als dit niet het geval is, dan bestaat de kans op tocht- en vochtproblemen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! Het inschakelen van een expert scheelt u veel tijd en energie, en de klus zal bovendien in korte tijd worden uitgevoerd.

dakraam aftimmeren

Dakraam aftimmeren

Zodra de vakman uw nieuwe dakvensters heeft gemonteerd, volgt het aftimmeren. Het aftimmeren houdt in dat zowel de binnen en buitenzijde goed geïsoleerd is en er strak uitziet. De belangrijkste stap van het aftimmeren is het vastschroeven van de binnenafwerking. Meestal bestaat dit uit een kant en klaar pakket dat precies op het kozijn past.

Daarna zal de expert eventuele naden en kieren dichtkitten zodat u geen last heeft van tocht of vochtproblemen. Indien gewenst kunt u er tevens voor kiezen om de dakvensters extra goed te laten isoleren.

dakraam kopen tips

Waar op letten bij dakraam? Handige tips

Gaat u een nieuw dakraam aanschaffen? Als u een expert uit Hoorn inschakelt, dan zal hij u ondersteunen bij het proces en geeft hij u een persoonlijk advies. Wij hebben een aantal handige tips voor u opgesteld waar u op moet letten bij het kopen en plaatsen van dakramen:

 • Houd rekening met de afmetingen van het dakraam. Belangrijke vuistregel is dat het volledige raamoppervlak minimaal 10% van het vloeroppervlak bedraagt
 • Zorg voor een goede spreiding van dakvensters voor een optimale lichtinval
 • Houd een hoogte aan van minimaal 180 centimeter zodat u niet tegen een geopend dakraam aan kunt lopen

Kosten

De aanschaf van een nieuw dakraam is relatief voordelig. Een nieuw standaard dakraam schaft u al aan vanaf ongeveer €500,-. In sommige situaties is het raadzaam om te kiezen voor luxe dakvensters. Hieronder verstaan we een kozijn met HR++ beglazing en een handig tuimelsysteem. Hiervan liggen de prijzen gemiddeld rond de €1.000,-. Onthoud dat deze prijzen exclusief montagekosten zijn. De montagekosten verschillen per specialist in Hoorn, daarom is het verstandig om de kosten van diverse aanbieders te vergelijken.

Gemiddeld liggen de montagekosten tussen de €250,- tot €350,- per dakraam. Laat u meerdere dakramen plaatsen? Dan daalt de prijs per dakraam. Bent u benieuwd wat uw nieuwe dakraam gaat kosten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

dakraam kosten

Prijstabel: kosten per type dakraam

Type dakraam Gemiddelde kosten (inclusief BTW, exclusief montage)*
Standaard dakraam (114×118) €500,-
Luxe dakraam (114×118) met HR++ beglazing en tuimelsysteem €1.000,-
Montagekosten per dakraam €250,- tot €350,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. De exacte prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren waaronder het merk, materiaal, de beglazing en bediening van het dakraam.

Welke factoren bepalen de prijs?

In de tabel hierboven vindt u een indicatie van de gemiddelde kosten. Het is lastig een duidelijke indicatie te geven, omdat de prijs verschilt per situatie. Als u kiest voor een aantal extra opties zal de totaalprijs stijgen en als u meerdere dakvensters laat plaatsen krijgt u juist vaak een korting waardoor de prijs per dakraam lager uit zal vallen. Er zijn een aantal keuzes die de kostprijs van uw nieuwe dakraam in Hoorn beïnvloeden:

 • Het formaat en de beglazing
 • Het soort dakraam
 • Accessoires, zoals zonwering
Een standaard dakraam is doorgaans voordeliger dan dakvensters met luxe, uitzetbare systemen. Tot slot heeft ook de afwerking een invloed op de totale prijs.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen
soorten dakramen Hoorn

Soorten dakramen

Wanneer u op zoek gaat naar een manier om uw woning in Hoorn beter te ventileren via het dak, dan bestaan er diverse soorten dakramen waaruit u kunt kiezen. De meest bekende soort is natuurlijk het tuimeldakraam, waarbij het raam aan beide zijden lucht doorlaat. Naast tuimelramen bestaan er ook valramen, uitzetdakramen, schuiframen, openslaande ramen en uitstapvensters. Deze laatste variant is uitermate geschikt wanneer u naast ventilatie ook een manier zoekt om bij een hellend dak een nooduitgang te maken. Voor welk dakraam u het beste kunt kiezen is afhankelijk van uw wensen voor ventilatie, licht, frisse lucht en het beschikbare budget. Er is voor iedereen wat wils.

kunststof dakramen Hoorn

Kunststof of hout

Vrijwel elk dakraam kan in een houten of kunststof variant worden aangeleverd. Kunststof heeft als voordeel dat het weinig onderhoud kost, en dat u desondanks profiteert van een lange levensduur van maximaal 50 jaar. Hout heeft daarentegen een warmere uitstraling en is traditioneel het materiaal waarvan een dakvenster wordt gemaakt. Het nadeel van hout is dat u dit minimaal eens in de vijf jaar moet schuren en verven om de levensduur en kwaliteit van het product te garanderen. Zeker voor dakvensters is dit lastig, omdat deze vaak op een moeilijk bereikbare plek zitten. Laat een erkend vakman uit de regio dan ook dit onderhoud voor u uitvoeren.

elektrische dakramen Hoorn

Elektrische dakramen

De meeste van onze klanten uit Hoorn weten dat het mogelijk is om een de gordijnen van een dakraam op afstand te bedienen. Wist u echter dat het ook een optie is om het dakvenster zelf te besturen of automatisch te openen en te sluiten? Deze ultieme vorm van luxe wordt door een aantal bekende merken geleverd. Het is hierbij mogelijk om de bediening van het kanteldakraam, de lichtkoepel, rolluiken of zonnewering met behulp van een speciaal programma op de tablet aan elkaar te koppelen. Zo zorgt u met één druk op de knop ervoor dat u frisse lucht in de kamer hebt. Een vakman kan indien nodig bij u thuis komen om meer uitleg te geven.

tuimeldakramen

Tuimeldakraam

Een tuimeldakraam heeft hetzelfde mechanisme als uitzetramen, maar dan valt het raam naar binnen toe open. Vrijwel elk tuimeldakraam kan men open zetten met behulp van een hendel aan de bovenzijde van het raam. De bovenkant trekt dan naar binnen toe, en de onderzijde gaat naar buiten toe open. De tuimelas van het tuimeldakraam bevindt zich exact in het midden. Naast de standaard tuimelramen bestaan er ook uitzettuimelramen dergelijke dakvensters combineren. De tuimelas van dit dakraam bevindt zich boven het midden. Beide vormen hebben hun eigen voor- en nadelen. Zo is de één makkelijker te plaatsen en de ander vergt minder onderhoud.

Kwalitatieve dakramen tegen lage prijzen!

Vergelijk offertes en bespaar tot 30% op uw nieuwe dakramen!

Gratis offertes aanvragen
kanteldakramen

Kanteldakraam

Een ander woord voor een tuimelraam is het kanteldakraam. Vaak wordt er aan onze specialisten uit Hoorn gevraagd naar de beste optie voor het installeren van een kanteldakraam, als zij dit zelf willen doen. Hoewel wij over het algemeen adviseren om de plaatsing van een dakraam over te laten aan de experts, is het kanteldakraam één van de meest eenvoudige modellen. Door het dakvenster zelf te monteren loopt u echter een verhoogd risico op lekkage en andere vochtproblemen. U dient daarom wel zeker te weten dat u de klus eigenhandig aankunt. Bovendien zal bij veel merken ook de fabrieksgarantie wegvallen zodra u zelf de installatie uitvoert.

dakkoepels Hoorn

Dakkoepel

Een dakkoepel of lichtkoepel wordt vaak in platte daken geplaatst. Het voordeel van een dakkoepel is dat u hiermee een ruimere lichtinval creëert dan met een eenvoudig dakraam. Dakkoepels kunt u verkrijgen in verschillende materialen zoals acrylaat en polycarbonnaat. Daarnaast hebt u koepels die met een opstand, los, of als dakbetreding worden geleverd. U moet bovendien kiezen tussen enkelwandig en dubbelwandig glas voor de dakkoepel, afhankelijk van uw wensen op het gebied van isolatie. De kosten voor een dakkoepel verschillen per leverancier uit Hoorn. Vergelijk daarom altijd diverse offertes voordat u een specialist uitkiest.

uitzetdakramen Hoorn

Uitzetdakramen

Is het tijd om uw huidige dakvensters te vervangen? Eén van de varianten die wij aanbieden is het uitzetdakraam. Een uitzetdakraam is een dakraam dat naar buiten toe kan worden opengezet voor meer frisse lucht in huis. Dankzij uitzetdakramen is het mogelijk om van uw zolderverdieping een leefruimte te maken, zoals een slaapkamer. Wilt u meerdere uitzetdakramen in een vochtige ruimte vervangen? Dan adviseren wij om te kiezen voor een kunststof variant. Het kunststof zal weinig overlast ondervinden van de vocht, waardoor kunststof producten langer goed blijven. Aluminium en hout kunnen ook de basis vormen voor uitzetdakramen.

zonwering dakramen

Zonwering dakramen

Bij dakramen is verduistering en zonwering lastiger dan bij gewone ramen. Bij de meeste zonweringspecialisten biedt men echter verschillende soorten zonwering aan die speciaal op dakramen gericht is. Zo zijn er rolgordijnen voor de binnenzijde van het dakraam, en zijn er ook diverse soorten zonwering die wij aan de buitenzijde kunnen plaatsen. Wie kiest voor zonwering aan de buitenzijde weet zeker dat de zolderkamer heerlijk koel blijft, terwijl ventilatie tevens een optie blijft. Wanneer u pas later zonwering laat plaatsen adviseren wij zonwering aan de binnenzijde. Liever geen zonwering maar wel een hor tegen muggen en vliegen? Ook dat is een optie.

balkon en dakterrasvensters

Balkon- en dakterrasvensters

Is er bij uw woonpand geen plek voor een volledig balkon? Overweeg dan de plaatsing van een zogeheten balkonvenster. Dit dakvenster is slaat u volledig open, waardoor u feitelijk een soort inpandig balkon creëert. Het glas ligt, evenals bij een vierpans dakvenster, volledig in het dak verzonken, wat wel zo praktisch. Naast balkonvensters levert menig Velux expert uit Hoorn ook terrasdakvensters. Creëer een geweldig uitzicht in een handomdraai. De kosten voor dakterrasvensters liggen relatief hoog. Deze beginnen bij ongeveer €5750,-. Het wooncomfort dat dit oplevert is echter aanzienlijk, en het extra daglicht zal de prijswaarde van het pand met sprongen verhogen.

platdakraam Hoorn

Platdakraam

Wij gaven hierboven al de mogelijkheden voor een tuimeldakraam, vierpans dakvenster en kanteldakraam aan, maar er bestaan natuurlijk vele opties, zoals het platdakraam. Een platdakraam, de naam zegt het al, is een dakvenster dat men bij een plat dak kan installeren. Vrijwel elk platdakraam is gemaakt van kunststof en zorgt voor veel daglicht in huis. Om te voorkomen dat er veel warmte verloren gaat via het platdakraam is het verstandig te kiezen voor HR++ isolatieglas. Eventueel is het een optie het platdakraam tot een hellingshoek van 15 graden te kantelen. Wil u een groot oppervlak van dakvensters voorzien? Overweeg dan de plaatsing van een lichtstraat.

Lichtstraat

Een lichtstraat is een systeem waarbij u meerdere ruiten in een framewerk plaatst, waardoor er voldoende daglicht naar binnen stroomt. Een lichtstraat is een veelgebruikte oplossing bij overdekte winkelcentra, maar ook in een particuliere woning in Hoorn is het een optie om een lichtstraat te creëren. U moet hierbij wel goed kijken naar de voor- en nadelen en het budget dat hiervoor vereist is.
Een lichtstraat is over het algemeen alleen een goede oplossing op het moment dat een kleiner dakvenster te weinig licht biedt. Plaats daarom bijvoorbeeld een lichtkoepel of –straat op een aanbouw, dit zal donkere hoekjes doen verdwijnen.

Daglichtsystemen

Om de lichtinval in een kamer te verbeteren kunt u natuurlijk een eenvoudig 4 pans dakvenster installeren, maar dit levert vaak niet zonlicht tot diep in de ruimte. Daarom biedt men onder meer bij Velux diverse daglichtsystemen. Dit betekent dat men dakvensters met koppelgootstukken en andere installatieproducten met elkaar combineert. Vrijwel elke leverancier uit Hoorn biedt standaard daglichtsystemen aan, maar het is tevens een mogelijkheid om deze zelf samen te stellen. Doe dit wel altijd in overleg met een erkend vakman. Deze houdt onder meer de draagkracht van uw dakbalken in de gaten, en voorkomt installatieproblemen. Wij helpen u met alle plezier verder.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Merken

Wanneer u op zoek gaat naar de juiste dakramen voor uw pand in Hoorn, dan zult u zien dat u de keus hebt uit een ruim assortiment. De a-merken verschillen met name in de focus die zij leggen op bepaalde kenmerken in het productieproces. Natuurlijk bestaan er ook diverse huismerken van (plaatselijke) bouwmarkten. Deze kunt u direct kopen, en ze zullen over het algemeen makkelijk te plaatsen zijn, maar kennen een kortere levensduur. Bekende dakraam merken zijn onder andere: Velux, Ubbink en Roto.

Velux

Velux is het meest bekende merk voor dakramen. Het bedrijf Velux bestaat al meer dan zestig jaar, en levert zowel dakvensters als installatieproducten en afwerking. Door te kiezen van een raam van Velux bent u verzekerd van een hoge isolatie, en goede luchtkwaliteit. Dankzij diverse keurmerken wordt tevens een lange levensduur gegarandeerd.

Fakro

Naast Velux, is ook Fakro een veel geleverd dakraam merk. Bij Fakro produceert men dakvensters van zowel hout als kunststof. Het bedrijf is gericht op innovatieve oplossingen voor het creëren van licht, ruimte en ventilatie. De dakvensters van Fakro hebben bovendien een heel eigen politiekeurmerk. Zo blijft ook de veiligheid van uw woning optimaal.

Ubbink

Wilt u dakvensters kopen, maar hebt u geen behoefte aan grootse ramen, of heel veel ventilatie? Bij Ubbink levert men als enige ook kleine uitzetramen, die desondanks een hoge isolatiewaarde hebben. Zo profiteert u bij Ubbink van verlaagde stookkosten, en meer licht, tegen lage prijzen. Vraag uw leverancier uit Hoorn naar de bijbehorende opties.

Roto

Roto is een Duits merk voor dakramen, dat bekend staat om de hoge kwaliteitseisen, en daardoor de lange levensduur. Roto produceert zowel tuimelramen, als uitzetramen en toptuimelramen. De keuze hiervoor is afhankelijk van de functie van het ruit, en de ruimte waarin u deze wilt plaatsen. Houd ook altijd rekening met uw budget.

Optilight

Optilight profileert zich op de markt als een budgetmerk voor dakruiten. De professionals van Optilight leveren dakvensters tegen een hoogwaardige kwaliteit, waarbij het dakraam in het midden scharniert en een ventilatierooster heeft. De lage kosten worden veroorzaakt door een beperkt aantal keuzes met betrekking tot vormgeving en isolatie.

Luxtra

Daarnaast kunt u ook Luxtra dakvensters kopen. Luxtra positioneert zich naast Optilight als een budgetmerk. Zij leveren hun ramen in twee maten, welke een eenvoudig installatieproces kennen, en eenvoudig te vervangen zijn. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een dakraamspecialist uit Hoorn. Deze zal u helpen met het maken van de juiste keus.

Rooflite

Eén van de merken dakramen die wij aanbieden is Rooflite. Rooflite producten vormen hoogwaarde houten dakramen die weinig onderhoud vereisen en die een goede isolatie bieden. De dakruiten van Rooflite kunnen op hellende daken met een helling van 15 tot 90 graden worden geplaatst en het inbouwen vraagt weinig tijd. U hebt de keuze uit onder andere een tuimel en top-opening dakraam.

Fenstro

De dakramen van Fenstro vormen een populaire oplossing voor veel klanten uit Hoorn. Wanneer u kiest voor een daksysteem van Fenstro dan profiteert u onder andere van de volgende zaken: een eenvoudige installatie, aantrekkelijke prijs en twee standen voor ventilatie. Door de eenvoudige installatie is het mogelijk om zelf het dakraam te installeren. Hiermee bespaart u aanzienlijk op de uiteindelijke kosten.

Winstar

Wie een dakraam laat plaatsen wil hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, zonder dat hij regelmatig op het dak moet zitten om onderhoud uit te voeren. De Winstar tuimelramen hebben weinig onderhoud nodig aan de buitenzijde, en vereisen ook binnenshuis weinig tijd. De hoge isolatiewaarde, prettige aanblik, en aantrekkelijke prijzen vormen overige voordelen van de Winstar producten.

Erkende dakraamspecialisten uit Hoorn.

Wilt u een dakraam laten plaatsen? Vergelijk vrijblijvend offertes van specialisten uit uw regio!

Gratis offertes aanvragen

Dakraam afmetingen

Wie kiest voor een dakraam heeft de keuze uit een groot aantal afmetingen. Zo biedt men bij bouwmarkten tussen de 8 en 12 verschillende maten aan, die variëren van 55 bij 78 centimeter tot 1.60m bij 1.34 meter. Het gaat in deze gevallen om standaard afmetingen waarvan niet afgeweken kan worden. Daarnaast zijn er een aantal merken die zogeheten 4 pans dakramen aanbieden. Een 4 pans dakraam is een uitermate klein uitzetraam dat zorgt voor een minimale ventilering en die een zo goed mogelijke dakisolatie behoudt.

Wil u een raam in een vierpans of andere afwijkende afmeting? Bij de meeste specialisten is maatwerk zeker mogelijk.

Waarom een dakraamspecialist inschakelen?

Twijfelt u nog steeds of u een dakraamspecialist moet inschakelen voor het plaatsen van uw nieuwe dakramen? Wij zijn van mening dat een dakraamspecialist kwalitatief vakwerk aflevert, waardoor u het optimale uit uw nieuwe dakramen haalt.

 • U heeft een garantie op het geleverde werk
 • Dankzij een goede afwerking profiteert u van een optimale isolatie
 • De klus is snel afgerond zodat u uw nieuwe dakramen snel in gebruik kunt nemen
 • De vakman plaatst uw nieuwe dakraam en voert oude dakramen voor u af, zodat u hier geen omkijken naar heeft
dakraam prijzen

Vrijblijvende offertes aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een (Velux) dakvenster bij u thuis? Wilt u weten met welke kosten u ongeveer rekening moet houden bij het plaatsen van een dakkoepel of uitzetdakramen? Vul het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk in, en wij sturen u zo snel mogelijk enkele offertes op maat van dakraam specialisten uit ons netwerk in Hoorn. U vergelijkt deze geheel gratis en vrijblijvend zelf op basis van uw eisen en wensen. U kiest zo voor de leverancier die het beste bij u past. Wij garanderen dat elke expert uit ons netwerk werkt op basis van aantrekkelijke tarieven, en een hoogwaardige kwaliteit aflevert.