Ubbink dakramen

Bent u op zoek naar een dakraam voor meer licht op uw zolder? Zoekt u een professional als het gaat om dakramen plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn vele soorten dakramen, waarvan Ubbink een merk is dat bekend staat om hun goede kwaliteit. Dakramen van dit merk zijn beschikbaar in diverse soorten, kleuren en materialen. U heeft dus alsnog veel keuze als u kiest voor een Ubbink dakraam. Via Van den Dragt vergelijkt u verschillende dakramen leveranciers, kosteloos en vrijblijvend. De vakman hanteert scherpe tarieven voor het Ubbink dakraam dat u voor ogen heeft.

Ubbink dakramen

Ubbink dakramen tegen scherpe prijzen.

Vergelijk aanbieders van dakramen. Scherpe prijzen voor het plaatsen van het dakraam. U ontvangt vrijblijvend reacties.

Soorten en kleuren

Als u kiest voor het plaatsen van dakramen zijn er vele soorten die beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan dakvensters zoals een holle, leien of echtse pan. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld nog een universeel model beschikbaar, een 4, 6 of 9 pans variant, evenals de populaire Purilan. Een Purilan dakraam is de populaire variant en Purilan dakvensters zijn te vinden op meer dan een miljoen daken. Naast de diverse soorten dakramen, zijn er ook een aantal kleuren waar u een keuze uit moet maken. De kleuren die beschikbaar zijn voor dakvensters zijn grijs, natuurrood en zwart. Deze kleuren komen overeen met de meeste dakpannen, zodat het dakraam feilloos aansluit bij uw dak.

4, 6, of 9 pans

Er zijn diverse maten als het gaat om dakramen, zowel klein en groot. Wij plaatsen voor u een klein dakraam, zoals een 4 pans variant, of u kiest voor een 9 of 6 pans dakraam. Een klein raam zoals een 4 pans exemplaar is evenals een 6 pans en 9 pans raam zo geplaatst, al zal een klein dakraam sneller geplaatst zijn. Purilan dakvensters zijn beschikbaar in twee maten, vraag daarom een specialist of Purilan geschikt is voor uw wensen. Een klein dakvenster is de specialitiet van Ubbink, hierdoor kiest u voor een klein raam voor dit merk. Een vakman informeert u verder over een 4 pans, 6 pans of 9 pans dakraam en voert het plaatsen voor u uit.

Isolatieglas

In plaats van simpel, normaal glas kiest u gemakkelijk voor isolatieglas bij Ubbink dakvensters. Door voor nieuwe dakramen te kiezen en deze te laten plaatsen zorgt u voor een betere isolatie van uw woning. Met isolatieglas verzekert u zich nog meer van een goede isolatie. Op deze manier blijft de warmte in uw woning tijdens de winter en blijft de kou buiten. In de zomer houdt isolatieglas juist de warmte buiten. Beide functies zijn op een zolder erg prettig. Bovendien bespaart u hierdoor op uw energierekening. Door een goede investering in dakramen kiest u voor een besparing als het gaat om uw energierekening.

Materialen

Ubbink dakramen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, evenals andere soorten dakvensters. Denk bijvoorbeeld aan kunststof. Ubbink dakvensters zijn voornamelijk verkrijgbaar in dit materiaal. Ook werkt Ubbink veel met isolatieglas zodat u optimaal geniet van een goede isolatie bij uw dakramen. De dubbele werking van kunststof en isolatieglas zorgt ervoor dat uw dakramen lang mee gaan en het zorgt ervoor dat uw woning goed geïsoleerd wordt. Als u meer informatie wilt over de diverse materialen en mogelijkheden die aansluiten bij uw dakpansoort en over het plaatsen van nieuwe dakvensters, dan helpt een vakman u graag verder.

Gratis offertes vergelijken


Prijzen

De prijzen voor Ubbink dakvensters of andere merken en het plaatsen hiervan verschillen. Zo zal een 4 pans dakraam goedkoper uitvallen dan een 9 pans variant. Daarnaast hangt het van uw dakpansoort af waar het dakraam op aangepast moet worden en of u kiest voor gewoon glas of isolatieglas. Uiteraard verschillen de materialen ook in prijzen, dit heeft dus ook invloed op de uiteindelijke prijzen die u betaalt voor de dakvensters en het plaatsen hiervan. Wij voeren het plaatsen voor u uit en zorgen ervoor dat u de beste service ontvangt tegen lage prijzen. Neem daarom contact met ons op, u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

De geschiedenis van Ubbink

Ubbink heeft een mooie en rijke geschiedenis als het gaat om dakvensters plaatsen. In 1896 richt Barend Ubbink de Ijzergieterij Ubbink op in Doesburg en in 1939 is het een beursgenoteerd bedrijf aan de Amsterdamse beurs. Hierna volgen vestigingen in België, Groot Brittannië en Frankrijk. In 2000 wordt het overgekocht en daarna worden vestigingen in Italië en Afrika opgestart. Inmiddels is dit bedrijf één van de grotere spelers als het gaat om dakvensters en het plaatsen hiervan. Dit bedrijf zoekt naar een geschikte variant ramen die past bij uw dakpansoort en woning, zodat het geheel goed bij elkaar aansluit.

dakvenster plaatsen

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wilt u dakramen laten plaatsen en wilt u meer informatie over Ubbink dakvensters, zoals een Purilan dakraam? Wilt u meer weten over de dakpansoort die u heeft en over welk dakraam het beste aansluit bij uw dakpansoort? Bent u benieuwd naar een 4 pans of 6 pans dakraam? Dan helpen wij u graag verder. Wij informeren en adviseren u over de diverse opties voor dakvensters en plaatsen deze voor u tegen lage prijzen. wij leveren de beste service als het gaat om Ubbink dakramen. Neem daarom nu contact met ons op, u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.