dakramen Amersfoort

Dakramen Amersfoort

Steeds vaker wordt er door onze klanten uit Amersfoort gekozen voor het creëren van slaap- en studeerkamers op de zolder. Dit heeft onder andere gevolgen op het gebied van de noodzakelijk licht en frisse lucht in deze ruimte. Eén van de mogelijkheden voor het verbeteren van het wooncomfort is de installatie van een dakraam. De experts uit ons netwerk plaatsen en vervangen onder meer uitzetdakramen in verschillende prijsklassen. Kies eventueel voor een vierpans ruit, dakkoepel en lichttunnel in zowel kunststof, aluminium en houten uitvoering. U hebt daarbij de keuze uit vele merken waaronder Velux en Ubbink.

Wil u meer weten over de aanschafprijzen? Aarzel dan niet om via het contactformulier verschillende offertes van specialisten uit Amersfoort aan te vragen.

Voordelen van een nieuw dakraam

Het grootste voordeel van het plaatsen van een dakraam is de lichtinval dat u creëert in de kamer. Met een dakraam kunt u een leefbare kamer maken van bijvoorbeeld uw zolder. Heeft u nog oude dakramen? Dan kan het verstandig zijn om deze te vervangen. De nieuwste dakramen zijn van een veel hogere kwaliteit en bieden u veel voordelen. Denk hierbij aan een verbeterde isolatie en ventilatie. Beperk het warmteverlies en bespaar op uw energierekening met een nieuw dakvenster. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden wat betreft kozijnen, glas en bediening van het raam.

Voordelen van onze service

  • Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken
  • Bespaar op de kosten door te vergelijken
  • Netwerk van professionals bij u uit de regio
Diverse offertes aanvragen

U ontvangt maximaal 5 offertes

Gewenst materiaal (*)
KunststofHoutAluminium

Werkzaamheden (*)


Gewenste uitvoerdatum:
Bestaand dakvenster vervangen

Heeft u al een dakvenster in uw woning in Amersfoort? Dan kan het nodig zijn dat u hem op een gegeven moment moet gaan vervangen. U moet het dakraam vervangen bij veroudering door slijtage, vochtproblemen of roest in de scharnieren. Het is belangrijk dat de zijkanten van het kozijn niet beschadigt raken wanneer de oude dakraam eruit wordt gehaald. Een vakman heeft hier veel ervaring mee. Het nieuw raam kan vaak in het bestaande gat geplaatst worden, maar dit is niet mogelijk wanneer de zijkanten beschadigt zijn. Na het plaatsen is de afwerking van belang, zodat er geen naden of kleine kieren meer zijn. Een raam moet goed aansluiten, zodat er later geen problemen met vocht of lekkages ontstaan. Wij adviseren om uw bestaande dakraam door een dakraamspecialist te vervangen.

Dakraam laten plaatsen, de werkwijze

U moet een aantal voorbereidingen treffen voordat het dakraam geplaatst kan worden. Bepaal de grootte van het dakraam en de plaats waar hij moet komen. Voor het plaatsen van het raam moet er eerst een gat gemaakt worden in het dak. Denk hierbij aan het de constructie van het dak. U kunt niet zomaar de constructie veranderen, mogelijk is hierbij een aanpassing nodig. Het is verstandig om een vakman uit Amersfoort in te schakelen. De vakman zal de dakpannen verwijderen, een gat maken en alles netjes afwerken. Daarna plaatst hij het raam in het gat en wordt de binnen- en de buitenkant op de juiste manier afgewerkt. Het monteren van uw dakraam kost niet veel tijd en is afhankelijk van de constructie, de grootte van het raam en de afwerking.

Vergelijk vrijblijvend offertes via Van den Dragt

Wie kiest voor hulp van één van de specialisten uit ons netwerk profiteert van een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen. Alle dakraamexperts uit Amersfoort die zich bij ons hebben aangesloten, werken al jarenlang binnen het vakgebied, en kunnen u dan ook met vele klussen op het gebied van daglichtsystemen ondersteunen. Door het vergelijken van prijsopgaven is het bovendien mogelijk om tot wel 30% te besparen op het vervangen of monteren van de dakvensters. Dit komt met name door een verschil in arbeidskosten. Bent u door ons geholpen en hebt u tips voor onze klantenservice? Laat dit dan aan ons weten.

dakraam plaatsen Amersfoort

Dakraam plaatsen, vergunning nodig?

Denkt u erover na om een dakraam te plaatsen? Houd er dan rekening mee dat u in een aantal gevallen een vergunning nodig heeft. Voor het plaatsen van een dakraam aan de voorzijde of zijkant van uw woning in Amersfoort heeft u vaak een vergunning nodig. U veranderd namelijk het uiterlijk van uw woning en hiervoor is een vergunning nodig. Is uw woning een monument of beschermd dorps- of stadgezicht? Dan heet u in alle gevallen een vergunning nodig. Het plaatsen van dakvensters aan de achterzijde van uw woning is vergunningsvrij. Tip: u leest op de website van Rijksoverheid meer over de eventuele vergunningen.

Zelf dakraam plaatsen of uitbesteden?

Bij het plaatsen van uw Velux dakvenster zijn een aantal dingen erg belangrijk. U kunt bijvoorbeeld niet overal een gat maken in uw dak om een dakvenster te plaatsen. De balken en de constructie van het dak moeten hiervoor geschikt zijn en misschien moeten er aan aantal verandert worden. Wij raden alleen al om deze reden aan om een vakman in te schakelen en niet zelf uw dakraam te plaatsen. Daarnaast is de afwerking ook niet geheel onbelangrijk. Alleen bij een goede afwerking heeft u geen last van problemen met vocht of lekkages. De vakman heeft hier veel ervaring mee en houdt ook rekening met de isolatie.

dakramen aftimmeren Amersfoort

Dakraam aftimmeren

Wanneer uw dakraam is geplaatst is het tijd voor de afwerking. Aan de binnenkant kun u ervoor kiezen om het dakraam schuin of recht af te laten timmeren.

Het aftimmeren kan met platen van MDF of gips gedaan worden. Wij raden aan om te kiezen voor een schuine afwerking, dan heeft u het meeste profijt van de lichtinval. Plaats daarnaast altijd een dampremmende folie voor isolatie. De folie zorgt ervoor dat de warme lucht niet verloren gaat en zorgt voor minder condensvorming op de ramen.

Het is ook een optie om een prefab profiel toe te voegen voor de afwerking. Een vakman uit de regio Amersfoort kan u hier meer over vertellen.

dakramen kopen tips

Waar op letten bij dakraam? Handige tips

Let bij het plaatsen van een dakraam op de optimale grootte van het raam. Dit kunt u eenvoudig berekenen door 10% van de vloeroppervlakte te nemen. Dan weet u zeker dat er voldoende licht zal zijn. Houd rekening met de plaats van het dakvenster en de constructie van het dak. Na het plaatsen is het belangrijk dat er geen naden of kieren meer zitten. De beste isolerende eigenschappen krijgt u met een juiste afwerking en door te kiezen voor HR-glas. Handige tips:

  • Neem 10% van de vloeroppervlakte om de grootte van de dakvensters te berekenen
  • Kies voor optimale isolatie met HR-glas
  • Informeer of u een vergunning nodig heeft en vraag deze tijdig aan
  • Bespaar niet op de afwerking

Kosten

Wanneer u heeft besloten om een nieuw dakraam te plaatsen of uw oude te vervangen, bent u waarschijnlijk ook benieuwd naar de prijzen. Voor een standaard dakraam moet u rekening houden met een gemiddelde prijs van €500,-. Een tuimeldakraam met HR+++ beglazing is een stuk luxer en gebruiksvriendelijker. De prijzen hiervoor liggen ongeveer op €1.000,-. Voor de kosten van het monteren en installeren van de dakramen moet u denken aan een prijs van €250,- tot €350,- per raam. Daarnaast komen er nog kosten bij voor het afwerken van het raam.

Bij ons kunt u meerdere gratis offertes aanvragen. Door de vrijblijvende offertes met elkaar te vergelijken kunt u de specialist kiezen die het beste bij u past, zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald.

dakraam kosten Amersfoort

Prijstabel: kosten per type dakraam

Type dakraam Gemiddelde kosten (inclusief BTW, exclusief montage)*
Standaard dakraam (114×118) €500,-
Luxe dakraam (114×118) met HR++ beglazing en tuimelsysteem €1.000,-
Montagekosten per dakraam €250,- tot €350,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. De exacte prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren waaronder het merk, materiaal, de beglazing en bediening van het dakraam.

Welke factoren bepalen de prijs?

De prijzen voor uw dakraam worden beïnvloed door een aantal factoren. De grootte van het dakvenster is uiteraard van grote invloed op de prijs. Maar ook het soort glas en het materiaal van de kozijnen beïnvloeden de prijs. Hoogrendementsglas is duurder dan dubbel glas, maar het voordeel van HR-glas is dat u weer bespaart op uw energierekening door een goede isolatie. Daarnaast is het soort raam van invloed, denk hierbij bijvoorbeeld aan een tuimeldakraam, kanteldakraam of uitzetdakramen.

Factoren die de kosten van het monteren en installeren beïnvloeden zijn de gekozen afwerking, de arbeidskosten en het veranderen van de constructie van het dak. Wilt u meer inzicht in de kosten? Vraag dan meerdere offertes aan van bedrijven uit de regio Amersfoort.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen
diverse soorten dakramen

Soorten dakramen

U hebt het uit de bovenstaande informatie waarschijnlijk al begrepen: er is een groot aantal soorten dakvensters waarmee u uw bovenverdieping van een betere ventilatie en meer licht kunt voorzien. Een soort dakraam dat onze klanten uit Amersfoort graag bestellen, is het tuimeldakraam, maar ook een kanteldakraam wordt vaak gekozen. Daarnaast hebt u bij ons ook nog de keuze uit valramen, schuiframen, openslaande ramen en uitstapvensters. Wilt u op een originele manier meer licht bij een bedrijf genereren? Dan is een dakkoepel of lichttunnel wellicht wat voor u. Deze zorgen beide voor veel daglicht, en bieden tevens de mogelijkheid voor ventilatie. Een dakkoepel plaatst men meestal op het plat dak.

kunststof dakramen Amersfoort

Kunststof of hout

Hebt u besloten om een dakvenster bij uw bovenverdieping te laten vervangen? Dan moet u een keuze maken uit de verschillende materialen waarvan wij een dakraam kunnen maken. Tegenwoordig is kunststof het meest gebruikte basismateriaal. Dit komt doordat kunststof een lange levensduur kent, weinig onderhoud vereist, en een goede isolatiewaarde biedt. Naast kunststof bieden wij ook dakvensters van hout aan. Het voordeel van hout is dat dit een warme en authentieke uitstraling heeft. Houten dakramen moet u echter regelmatig schuren en verven voor het behoud van de kwaliteit. Door de keus te maken voor kunststof dakramen met een houtdesign profiteert u van de voordelen van beide materialen.

elektrische dakramen Amersfoort

Elektrische dakramen

Vaak is men wel bekend met het feit dat rolgordijnen en zonwering een elektronisch besturingssysteem kunnen krijgen. Wist u echter dat het ook mogelijk is om uw dakraam elektrisch te bedienen? Er is maar een aantal dakraammerken waarbij u van deze service profiteert. Bij de elektronische besturing van uw dakramen krijgt u de keuze uit een schakelaar, of een volledige automatisering met behulp van uw tablet of smartphone. Op deze manier is de bediening van zonwering, dakvenster en diverse andere zaken in en om huis met elkaar te combineren. Wij geven u desgewenst graag meer informatie over prijzen en mogelijkheden.

tuimeldakraam

Tuimeldakraam

Een tuimeldakraam is één van de dakraamsoorten die wij regelmatig bij onze klanten uit Amersfoort vervangen. Een tuimeldakraam is een dakvenster waarbij het raam naar binnen toe openvalt. Dit betekent dat u bij deze variant de bovenkant met een hendel naar u toe trekt. Vrijwel elk tuimeldakraam heeft een centrale tuimelas. Geldt het tuimeldakraam direct als vluchtroute? In een aantal gevallen is het een optie om de tuimelas te verhogen. Een dergelijk tuimelraam is te vergelijken met de vele uitzetdakramen waarmee u via het dak naar buiten kunt vluchten. Een tuimeldakraam is relatief eenvoudig te plaatsen en vereis weinig onderhoud.

Ook genieten van meer licht in uw woning in Amersfoort?

Vraag meerdere offertes aan van bedrijven uit uw buurt en vergelijk voor de beste deal!

Gratis offertes aanvragen
kanteldakramen

Kanteldakraam

Vele experts stellen de term kanteldakraam synoniem aan het begrip tuimeldakraam. Een kanteldakraam hoeft echter, in tegenstelling tot de tuimelvariant niet naar binnen toe te kantelen, maar kan ook naar buiten toe. Het voordeel van een kanteldakraam is bovendien dat deze een zeer grote draaicirkel kan hebben. Wilt u uw huidige kanteldakraam laten vervangen? Kijk dan goed naar de mogelijkheden die er liggen en de kosten die daaraan verbonden zitten. Om de kosten enigszins te verlagen is het een optie om zelf uw kanteldakraam te plaatsen. Zorg er hierbij wel voor dat u de dakconstructie intact laat.

dakkoepels Amersfoort

Dakkoepel

Wie in een plat dak graag een raam wil zetten kan wellicht het beste kiezen voor een dakkoepel. Professionals duiden een dakkoepel ook wel aan met de term lichtkoepel, en is in feiten een halve glazen bol bovenop het plat dak. Groot voordeel van de dakkoepel is dat deze zorgt voor een zeer ruime lichtinval. Het nadeel is dat u deze regelmatig moet reinigen voor het behoud van een optimaal licht. Dakkoepels kunt u bij onze leveranciers uit Amersfoort bestellen in verscheidene materialen, onder andere acrylaat en polycarbonnaat zijn mogelijke oplossingen. Kies bovendien tussen enkelwandig en dubbelwandig glas en daarmee voor een passende isolatiewaarde.

uitzetdakramen

Uitzetdakramen

Wie graag wil profiteren van veel frisse lucht in huis die adviseren wij om te kiezen voor de zogeheten uitzetdakramen. Uitzetdakramen scharnieren aan de zijkant in plaats van de bovenkant of het midden, waardoor dit feitelijk een openslaand raam wordt. Uitzetdakramen zijn hiermee geschikt als vlucht- en brandroute. Hoewel de meeste uitzetdakramen op een zolderverdieping worden geplaatst, is het ook mogelijk deze in de badkamer of keuken te plaatsen. Deze vochtige ruimtes hebben een goede ventilatie nodig, wat met uitzetdakramen zeker wordt bereikt. Voor deze vochtig ruimtes raden wij aan te kiezen voor kunststof als basismateriaal in plaats van hout of aluminium.

zonwering voor dakvenster

Zonwering dakramen

De zonwering van dakvensters is net iets lastiger dan bij gewone ramen. Dit komt met name doordat een dakvenster over het algemeen schuin loopt, en ook hoog op het huis zit. De installatie van zonwering zal daarom hogere prijzen met zich meebrengen dan bij verticale ramen. Het alternatief voor zonbescherming is een verduisterend rolgordijn. Dit brengt wellicht niet een optimale zonwering met zich mee, maar is eenvoudiger te installeren. Bij Velux biedt men vele soorten zonnewering en verduistering aan voor dakvensters in alle maten. Wilt u wel ventileren maar geen insecten in huis krijgen? Ook horren bestelt u eenvoudig bij menig specialist uit Amersfoort.

balkonvenster en dakterrasvenster

Balkon- en dakterrasvensters

Vindt u het fijn om tijdens de lente- en zomermaanden heerlijk buiten te zitten, maar heeft uw woonhuis geen tuin of balkon? Overweeg dan om de zogeheten balkonvensters te laten installeren. Een balkonvenster is en venster dat u volledig vanaf de grond naar boven kunt openen. Hierdoor ontstaat er in feite een soort binnenbalkon. Een balkonvenster brengt vele voordelen met zich mee, maar ook een aardig kostenplaatje: u moet uitgaan van een startprijs rond de €3.000,-. Naast balkonvensters bestaan er ook dakterrasvensters. Deze vensters bieden een eenvoudige doorgang naar het dakterras, zonder dat u hiervoor een aparte deur voor hoeft te monteren.

platdakramen Amersfoort

Platdakraam

Wij gaven hierboven al verschillende opties voor dakvensters bij particuliere woningen aan. Een variant waar wij u graag nog wat meer informatie over willen geven is het platdakraam. Een platdakraam is een venster dat men in het plat dak installeert. Hiermee verschilt het platdakraam dan ook met een dakkoepel. Door het strakke ontwerp verandert de aanblik van het pand niet, en door de combinatie met een HR++ beglazing zult u met het platdakraam ook niets van de oude isolatiewaarde verliezen. Maakt u gebruik van kunststof als basismateriaal? Dan zult u bovendien profiteren van een gemakkelijk onderhoud en lange levensduur van het platdakraam.

Lichtstraat

Naast een enkelvoudig platdakraam is het tevens een optie te kiezen voor meerdere ruiten achter elkaar, of een strook van glas langs de bovenzijde van de serre wand. Dergelijke raamoplossingen duiden specialisten uit Amersfoort ook wel aan met de term lichtstraat. Veel klanten denken dat een lichtstraat alleen toepasbaar is bij grotere winkelstraten en kantoorpanden. Niets is echter minder waar, een kleinere lichtstraat is een uitstekende manier om een uitbouw van daglicht te voorzien, of om het wooncomfort van de zolder te verbeteren. Eventueel is het zelfs een optie om de lichtstraat volledig rondlopend te maken, mits dit bouwtechnische te realiseren is.

Daglichtsystemen

Tot slot willen wij u nog enige informatie geven over de mogelijkheid voor het installeren van volledige daglichtsystemen bij u thuis. De term daglichtsysteem staat voor een combinatie van dakvensters, koppelgoten en andere installatieproducten die allen zorgen voor een vergrootte hoeveelheid daglicht in huis. Bij Velux bestelt u eenvoudig een bestaand daglichtsysteem, maar is het tevens een optie om dit pakket zelf samen te stellen. Bent u benieuwd naar het effect van een bepaald daglichtsysteem? Zoek dan online naar een zogeheten zolderplanner of daylightvisualizer. Zo ziet u wat daglicht voor uw zolderruimte betekent. De experts uit ons netwerk helpen u desgewenst ook graag verder.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Merken

Dakvensters vormen een zeer populair product en worden door vele leveranciers uit Amersfoort aangeboden. Dit betekent dat u voor uw dakvenster de keus krijgt uit verschillende merken. Het voordeel van A-merken ten opzichte van huismerken is dat deze eerste meerdere kwaliteitslabels en keurmerken hebben. Zo profiteert u bij A-merken zoals Velux en Fakro gegarandeerd van een hoge kwaliteit, goede veiligheid en duurzaamheid van de dakvensters die zij aanbieden. Hebt u maar weinig budget voor een dakraam? Kies dan voor één van de huismerken in plaats van Velux. Vaak levert dit een prima kwaliteit tegen lage kosten, maar zal de levensduur wel iets korter uitvallen.

Velux

Velux is het meest bekende merk voor dakramen. Het bedrijf Velux bestaat al meer dan zestig jaar, en levert zowel dakvensters als installatieproducten en afwerking. Door te kiezen van een raam van Velux bent u verzekerd van een hoge isolatie, en goede ventilatie. Dankzij diverse keurmerken wordt tevens een lange levensduur gegarandeerd en omdat hier van een kwaliteitsproduct wordt gesproken is er vaak een lange garantie.

Fakro

Een tweede bedrijf waar wij graag uw aandacht op vestigen is Fakro. Een dakraam dat u bij Fakro aanschaft draagt een eigen politiekeurmerk wat betekent dat hiermee de veiligheid van uw woning in Amersfoort optimaal blijft. De fabrikant richt zich op innovatieve oplossingen, waarbij men aandacht besteedt aan licht- en ventilatiesystemen. Zo verzekert men dat een dakraam zorgt voor een uitstekend leefklimaat.

Ubbink

Is uw zolderruimte maar klein en wilt u enkel een beetje frisse lucht creëren? Dan heeft men bij Ubbink het ideale dakvenster voor u. Bij Ubbink produceert men de zogeheten vierpans dakvensters. Deze dakramen hebben een minimale afmeting en een vrij lage kostprijs, omdat zij tevens voor een uitstekende isolatie zorgen. De vierpans dakramen vormen geen geschikte oplossing als dakraam voor een leefruimte.

Roto

Eén van de Duitse fabrikanten voor dakramen die net als Velux dakvensters met een lange levensduur en duurzaamheid produceert is Roto. Bij deze fabrikant maakt men elk model dakraam, zoals een tuimeldakraam, en kanteldakraam, maar ook verscheidene modellen uitzetdakramen. Welk soort raam het beste bij u aansluit, is afhankelijk van uw wensen op het gebied van ventilatie, en van het beschikbare budget.

Optilight

Beschikt u over een klein budget voor een dakraam, maar wilt u bij uw woning in Amersfoort toch zorgen voor een goed geventileerde zolder? Kijk dan eens naar de ramen die men bij Optilight aanbiedt. Optilight staat bekend om de aantrekkelijke aanschafprijzen voor een prima kwaliteit dakvenster. Het nadeel van dit bedrijf is enkel dat er maar een beperkt aantal afmetingen beschikbaar is. Hierdoor moet u in overleg met de vakman kijken wat er beschikbaar is voor uw dak.

Luxtra

Een tweede budgetmerk waar wij mee samenwerken is Luxtra. De budgetdakramen van Luxtra verkoopt men in twee standaard maten: 45x73cm en 45x55cm. Deze zolderramen vormen een goede optie voor het vervangen van uw huidige vierpans dakraam en hebben standaard een scharnier aan de bovenzijde. Onze experts kunnen deze echter ook ombouwen zodat de scharnieren aan de zijkant zitten. Zo wordt het tuimeldakraam een uitstapvenster.

Rooflite

Bent u op zoek naar houten dakramen in plaats van de kunststof variant? Dan bent u bij Rooflite aan het juiste adres. Bij deze fabrikant bestelt u eenvoudig en snel houten dakramen die maar weinig onderhoud vereisen, en die bovendien een uitstekende isolatie bieden. Deze houten dakvensters zijn op daken met een helling van 15 tot 90 graden te plaatsen. Benieuwd naar de prijs? Vraag vrijblijvend een prijsofferte aan.

Fenstro

Wilt u profiteren van een eenvoudige installatie, aantrekkelijke prijs, en verschillende standen voor ventilatie? Dan is een dakvenster van Fenstro iets voor u! De dakramen van Fenstro kennen een eenvoudig installatieproces, wat betekent dat u deze desgewenst eigenhandig kunt plaatsen. Hiermee is het mogelijk om aanzienlijk op de uiteindelijke kosten te besparen. Een eigenhandige installatie levert ongeveer 20% besparing op.

Winstar

Een laatste fabrikant waar wij uw aandacht op willen vestigen is Winstar. Bij Winstar bestelt u zowel menig tuimeldakraam als kanteldakraam. Het voordeel van de dakramen van dit bedrijf is het weinig onderhoud dat nodig is. Zo hoeft u zowel voor de binnen- als buitenzijde pas na jaren onderhoud toe te passen. Een ander positieve eigenschap van deze dakvensters is de goede isolatiewaarde.

Nieuw dakraam plaatsen of uw oude dakramen vervangen?

Bespaar direct op de kosten door meerdere offertes bij ons aan te vragen!

Gratis offertes aanvragen

Dakraam afmetingen

Zoals al eerder aangegeven kan een dakraam vele afmetingen hebben. Voor welke afmeting u het beste kan kiezen is afhankelijk van uw wensen voor licht, isolatiewaarde en ventilering. Wij adviseren onze klanten uit Amersfoort over het algemeen om te kiezen voor een glasoppervlak van minimaal 10% van het vloeroppervlak. Dit betekent dat de grootte van het gehele dakvenster groter moet uitvallen dan dit glasoppervlak. Meestal geeft men bij de leverancier aan welke opties er bestaan voor de afmetingen en de daarbij behorende aanschafprijzen. Een speciale afmeting is het zogeheten 4-pans dakvenster. Dit dakraam is zo klein dat het enkel 4 dakpannen beslaat.

Waarom een dakraamspecialist inschakelen?

Wilt u een nieuw dakraam plaatsen? Schakel dan een dakraamspecialist in. De specialist kan u adviseren en meer informatie geven over de mogelijkheden voor uw dakraam. Het plaatsen van een dakraam is niet altijd eenvoudig en er kunnen een aantal dingen fout gaan. De specialist uit ons netwerk heeft veel ervaring met het monteren, installeren en afwerken van een dakraam. De juiste afwerking zorgt voor een optimale isolatiewaarde en voorkomt waterschade door lekkages. Vraag via het contactformulier offertes aan voor uw dakraam en ontvang een aantal offertes van bedrijven uit uw regio.

  • Vakkundig en professioneel advies
  • Geen lekkages of problemen met vocht
  • Optimale isolatie door goede afwerking
dakraam offertes Amersfoort

Vrijblijvende offertes aanvragen

Bent u op zoek naar hulp bij het plaatsen of vervangen van een dakvenster? Hebt u een vraag over de optie voor een dakkoepel bij u thuis? Of wilt u weten wat het verschil is tussen een platdakraam en een lichtstraat? Dan bent u bij ons op de goede plek. Wij werken samen met een groot aantal experts uit Amersfoort, die u allen met plezier helpen bij het installeren en vervangen van allerlei daglichtsystemen. Vraag via het contactformulier vandaag nog vrijblijvend een aantal offertes aan en vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod! Wij garanderen een snelle en vakkundige ondersteuning tegen lage kosten.