Een opfrisbeurt voor uw zolder

Veel mensen hebben extra ruimte nodig in huis, voor misschien meer bergingsruimte of voor een extra hobby- of slaapkamer. Een renovatie op de zolder is dan de enige optie als de rest van het huis al bezet is. De zolder is een mooie ruimte om te verbouwen en te renoveren. De zolder is namelijk groter dan de meeste mensen denken. Soms lijkt het ruimte gebrek een groot probleem, maar de oplossing is vaak heel eenvoudig. Er zijn op verschillende manieren extra ruimte op zolder te creëren. De meest geschikte manier is afhankelijk van de wensen en het budget dat u te besteden heeft. Wij inspireren u graag. Benieuwd naar de prijzen voor een dakkapel? Via onze service vergelijkt u vrijblijvend meerdere leveranciers bij u uit de buurt.

Dakramen zolder

Benieuwd naar de prijzen van dakramen? Vraag vrijblijvend diverse offertes aan.

Via Van den Dragt komt u geheel zonder verplichting in contact met erkende dakramenleveranciers uit uw regio.

Meer ruimte creëren

De zolder wordt vaak als opslagplaats gezien waar allemaal spul ligt dat niet meer gebruikt wordt. Er zit vaak geen systeem in het opbergen van de spullen. Het is jammer dat de meeste mensen de zolder als opslagruimte gebruiken want het is een mooie ruimte om te gebruiken. De schuine wanden tovert u gemakkelijk om in een bruikbare opslagruimte. U hoeft alleen maar een schotje te maken voor de schuine wanden. Hierachter legt u uw spullen neer die u niet of bijna niet meer gebruikt. Het is ook mogelijk om een kast aan te schaffen op wieltjes die u in onder het schuine gedeelte rolt. Zo heeft u meer ruimte om de zolder voor een ander doeleinde te gebruiken. Staat uw hele zolder vol en wilt u graag extra ruimte, begin dan eens met opruimen, dat creëert ook al heel wat ruimte. De meeste spullen worden niet meer gebruikt en kunnen daarom wel weggegooid worden.

Een extra kamer

Is er een kleine op komst en hebt u snel een nieuwe slaapkamer nodig? Dan is de zolder ook gemakkelijk om te bouwen tot een slaapkamer. Door de spullen achter schotten te plaatsen die u hebt laten maken of zelf hebt gemaakt bij de schuine wanden maakt u veel ruimte vrij. U kunt er nu gemakkelijk een bureau, bed en kasten kwijt. Vaak is de hele zolder een hele grote ruimte, het is daarom ook mogelijk om de zolder door tweeën te delen. Door een muurtje te maken met gipsplaten en een deur er in, hebt u een opbergruimte en een slaapplek. Heeft u een slaapplek gemaakt, dan moet er nog wel wat natuurlijk licht komen. Door een dakraam of een dakkapel te plaatsen, hebt u natuurlijk licht en kunt u de ruimte gemakkelijk voorzien van frisse lucht. Dat verbetert het leefcomfort op uw zolder.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Van den Dragt Dakramen levert ieder gewenst dakraam tegen aantrekkelijk prijzen. Wilt u graag een vrijblijvend prijsoverzicht ontvangen? Dat is bij ons geheel kosteloos. Indien u een aanvraag doet, wilt u dan de afmetingen en verdere specificaties opgeven? Indien u een bepaalt merk voor ogen heeft dan horen wij dat graag. Op die manier zijn wij in staat u een passend voorstel te doen toekomen!

Gratis offertes vergelijken