over ons

Over ons

Erg leuk dat u meer over ons te weten wilt komen! Wij stellen ons graag aan u voor. Wij zijn een netwerk van vakmannen op het gebied van dakramen. We zijn de afgelopen jaren gegroeid tot een groot netwerk van dakraam leveranciers. Kan uw zolder meer zonlicht gebruiken? En wilt u een dakraam, lichtkoepel of platdakraam laten plaatsen? U bent bij ons aan het juiste adres! Als u het offerteformulier invult ontvangt u meerdere offertes van bedrijven die bij ons netwerk zijn aangesloten. Onze specialisten zitten verspreid over het hele land, er zit altijd iemand in uw regio. Hebt u een lastige klus? Geen probleem, we staan voor u klaar!

Uw voordeel

  • Specialisten uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Gratis offertes vergelijken


Via Van den Dragt vergelijkt u dakraam leveranciers & specialisten. Scherpe prijzen!

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van dakramen, kozijnen en schuifpuien. Daar profiteert u van!

dakramen offertes

Vakkennis en ervaring

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook. Niet zomaar elke specialist kan zich bij ons aansluiten. We selecteren de bedrijven namelijk op basis van kwaliteit. Alle erkende leveranciers uit ons netwerk hebben vele jaren ervaring. Zo weten we zeker dat u goed wordt geholpen. Daarnaast worden de bedrijven geselecteerd op prijs. We vinden het namelijk ook belangrijk dat vakmanschap betaalbaar is. We helpen u graag.

dakramen leveranciers

Hoe werkt ons netwerk?

Wilt u graag offertes ontvangen van vakmannen uit ons netwerk? Dit is heel eenvoudig! U laat uw gegevens achter via het offerteformulier. Geef tevens een duidelijke omschrijving van uw klus. Wij sturen uw aanvraag door naar de vakmannen in ons netwerk. Binnen een aantal dagen kunt u tot maximaal vijf offertes in uw e-mail verwachten. Deze kunt u vervolgens met elkaar vergelijken. Het aanvragen van offertes is kosteloos en helemaal vrijblijvend. U hebt geen enkele verplichting wanneer u de offertes hebt ontvangen.

Voordelen van vergelijken

Via ons netwerk ontvangt u altijd meerdere offertes. Dit heeft een aantal voordelen. Als u meerdere offertes ontvangt weet u wat de gemiddelde prijs voor het plaatsen van een dakraam is. Hierdoor zult u nooit teveel betalen. U kunt namelijk tot wel 40% op de kostprijs besparen door offertes te vergelijken. Daarnaast bent u helemaal vrij in het kiezen van een vakman. Gaat u voor de vakman die het snelst kan beginnen of de vakman met de laagste prijs? U maakt deze keuze zelf.

Tips bij het vergelijken

Als u de offertes hebt ontvangen vraagt u zich misschien af waar u moet beginnen met vergelijken. U kunt de offertes puur op prijs vergelijken. Het is echter verstandig om iets verder te kijken. Controleer altijd de voorwaarden. Hoe lang hebt u garantie? En wat voor materiaal wordt gebruikt? Check ook zeker wat er bij de prijs zit inbegrepen en wat juist niet. Zo voorkomt u dat u achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Hebt u vragen over de offerte? Neem gerust contact op met de vakman.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
‘’Wij wilden een slaapkamer op de zolder creëren, daarom wouden we een dakraam laten plaatsen. We hebben een aantal weken geleden meerdere offertes aangevraagd. We kozen uiteindelijk de vakman die veel ervaring had in het plaatsen van dakramen. Hij had duidelijk veel ervaring en het dakraam was gauw geplaatst.’’
S. de Boer
‘’Ons dakraam moest vervangen worden door een nieuwe vanwege een lekkage. Ik heb daarom gratis offertes aangevraagd. Inmiddels zit het nieuwe dakraam al op zijn plek. De vakmannen die we hebben gekozen waren scherp geprijsd. Ze waren daarnaast erg aardig. Het is zeker een aanrader!’’
T. van der Wal

Wilt u zich als dakraam specialist aansluiten bij ons netwerk?

Kijk voor meer informatie op de bedrijven aanmelden pagina.