Dakramen merken

Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe dakramen, dan zal blijken dat er naast de standaard huismerken van de lokale bouwmarkt, diverse dakvenster merken op de markt beschikbaar zijn. Het grote voordeel van deze geaccrediteerde merken is dat de kwaliteit van de dakramen veel hoger ligt dan die van een huismerk. Daarnaast zult u bij dakramen van een erkend merk profiteren van een langere garantie en snellere reparatie of onderhoud. De verschillende merken zullen elk een hoge kwaliteit bieden, maar de fabrikanten kunnen zich daarnaast op een verscheidene aspecten richten, zoals een duurzaam productieproces of een hoge isolatie. Wij bieden u op deze pagina een overzicht van enkele dakvenster merken en hun kenmerken. Wilt u offertes aanvragen voor meerdere merken? Via het formulier vergelijkt u zonder verplichting maximaal 5 leveranciers uit uw regio. Wij helpen u graag!

Dakraam merken

U zoekt een bepaald merk dakraam? Via ons netwerk vergelijk u vrijblijvend offertes. Scherpe prijzen!

U overweegt nieuwe dakramen, kozijnen en schuifpuien? Vraag meerdere offertes en maak een vergelijking.

Een dakvenster aansluitend bij uw wensen

Het is belangrijk dat u kiest voor dakramen die aansluiten bij uw wensen. Let daarom bij het aanschaffen van de dakramen op onder meer de installatiemethode, de beglazing, de buitenafwerking, de mogelijkheid voor interieurafwerking en het bedieningssysteem. Wanneer u rekening houdt met al deze factoren zult u na aanschaf geen klachten hebben over uw dakvenster. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Hebt u gekozen voor een dakvenster van één van de beschreven dakraammerken? Bij van Dragt dakramen bestelt u deze eenvoudig en snel via het contactformulier.

Velux

Velux dakramenEén van de meest bekende merken op het gebied van dakramen is Velux. Dit bedrijf richt zich al meer dan zeventig jaar op het realiseren van een betere leefomgeving voor mensen, met behulp van daglicht en frisse lucht. Sinds 1980 is het bedrijf ook in Nederland actief, waar het dakramen, lichtkoepels en daglichtsystemen verkoopt, evenals bijbehorende accessoires. De dakramen van Velux hebben allen een eenvoudige bediening, en leveren een goede ventilatie. Elk Velux product heeft daarnaast diverse keurmerken waardoor deze gegarandeerd een lange levensduur kennen en u van tien jaar fabrieksgarantie profiteert. Bij Velux is het bovendien mogelijk om diverse materialen aan te schaffen voor het onderhoud van uw dakvenster. Zo bent u er van verzekerd dat dit op de juiste wijze gebeurt.

Fakro

Fakro dakvensterFakro is één van de snelst groeiende dakvenster merken. Het bedrijf is in 1991 opgericht in Polen en richt zich op innovatieve daglicht oplossingen. Zij produceren daarom onder meer zonweringen, zonnecollectoren, zoldertrappen en dakramen. Sinds de start in de jaren negentig als klein familiebedrijf dat houten raamkozijnen leverde, heeft het bedrijf een grote groei doorgemaakt, waardoor Fakro tegenwoordig één van de grootste dakvenster merken ter wereld is. Enkele van de innovatieve oplossingen waarvoor u bij Fakro terecht kunt zijn het tuimeldakraam met een verhoogde tuimelas, het gebogen tuimeldakraam, en een uniek beslagsysteem waardoor de veiligheid van u en uw gezinsgenoten gewaarborgd is. De verhoogde inbraakwerendheid wordt gegarandeerd met het Duitse Tüv Süd certificaat.

Gratis offertes vergelijken

Ubbink

Ubbink dakramenAl in 1896 is in Doesburg dakraamfabrikant Ubbink opgericht. De ontwerpers werken aan technieken voor energie efficiëntie, en een goed binnenklimaat voor gebouwen. Wilt u graag een dakvenster in uw zolderkamer, maar hebt u weinig ruimte voor de installatie? Bij Ubbink verkoopt men kleine uitzetramen met een hoge isolatiewaarde, en een goede ventilatie. Andere innovaties van deze producent bevinden zich op het gebied van rookgasafvoer, en luchtdicht & waterdicht bouwen. Het belangrijkste richtpunt bij Ubbink, evenals bij verscheidene andere merken, is duurzaamheid. Daarom leveren zij eveneens bevestigingsmaterialen voor zonne-energiesystemen.

Roto

Roto dakvensterBij de meeste Nederlandse leveranciers zijn dakramen van verscheiden Duitse dakvenster merken leverbaar. Roto is één van deze merken. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteitseisen die aan de producten worden gesteld. Het bedrijf garandeert dan ook een lange levensduur van alle geleverde artikelen. U kunt bij Roto terecht voor zowel tuimelramen, toptuimelaars en uitzetramen. Welk van deze varianten het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van de eisen die u aan een dakvenster stelt. Hoewel het bedrijf oorspronkelijk alleen houten raamkozijnen leverde, bent u bij Roto nu eveneens aan het juiste adres voor een grote collectie kunststof dakramen. Onze leveranciers geven u hierover graag meer informatie.

Optilight

Optilight dakramenHoewel de meeste merken zich richten op het leveren van dakramen met extra inbraakwering, of een dakvenster dat staat voor duurzaamheid, zijn er ook enkele dakraammerken waarbij het budget van de klant centraal staat. Optilight is hier een voorbeeld van. Zij produceren dakvensters tegen aantrekkelijke prijzen, waarbij de kwaliteit van het product hoog blijft. De ontwerpers van Optilight kunnen deze lage prijzen garanderen door een beperkt aantal keuzes op het gebied van vormgeving en isolatie. Een dakvenster van het merk scharniert altijd in het midden, en bezit een ventilatierooster. U bent daarom bij dit budgetproduct nog steeds verzekerd van een goed daglicht en een uitstekende ventilatie.

Luxtra

Luxtra dakramenNaast Optilight levert ook Luxtra dakvensters voor klanten met een beperkt budget. Deze lage kosten bereikt men door een efficiënt inkoop, verkoop en levering structuur, en een hoge productiesnelheid. Dit betekent dat alle producten binnen korte tijd vanuit voorraad geleverd kunnen worden. De budget dakramen van Luxtra zijn verkrijgbaar in twee maten en u kunt deze zelf eenvoudig vervangen en plaatsen. Het is natuurlijk ook mogelijk hiervoor een erkend vakman in te schakelen. Naast een budgetlijn biedt de fabrikant ook een TOP lijn aan. De dakramen binnen deze productielijn zijn van een hogere kwaliteit, en biedt meer mogelijkheden op het gebied van afwerking, bedieningssysteem en afmeting. Wij helpen u graag met het maken van een geïnformeerde keuze.