dakraam leads

Dakramen leads: nieuwe klanten

Als u nieuwe klanten wilt werven dan bent u bij ons aan het juiste adres! Nieuwe klanten werven kan soms best lastig zijn. Vooral als u te maken hebt met veel concurrentie. Daarnaast is het zonde om hoge instapkosten te betalen zonder dat u weet wat het rendement op de investering zal zijn. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van advertentieruimte. Bij ons hoeft u geen hoge instapkosten te betalen. Daarnaast berekent u van te voren eenvoudig het rendement op uw investering. Wellicht denkt u nu: dit klinkt allemaal leuk en aardig, maar hoe kan dit? Door het inkopen van dakramen leads natuurlijk! U vindt hier meer informatie over deze manier van acquisitie. Hebt u nog vragen over het werven door het kopen van dakramen leads? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat zijn dakramen leads?

Wat zijn dakramen leads eigenlijk? Deze vraag is makkelijk te beantwoorden. Een dakramen lead is namelijk niets anders dan het eerste contact met een nieuwe klant. Deze lead kan bestaan uit een offerteaanvraag of een contactaanvraag. Bij het kopen van leads zult u alleen aanvragen uit uw regio ontvangen. Daarnaast kunt u zelf uw pakket kiezen. Wilt u elke lead op exclusieve basis ontvangen? Of vindt u het goed dat een lead naar meerdere bedrijven wordt gestuurd zodat een klant kan vergelijken? Er is van alles mogelijk.

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

Zoekt u een efficiënte methode om nieuwe klanten te werven?

Het inkopen van dakramen leads is een succesvol middel om direct uw omzet te verhogen!

dakraam lead

Vaste prijs per lead!

Als u dakramen leads gaat kopen bent u natuurlijk benieuwd naar de prijs. De prijzen hangen af van een aantal factoren zoals de branche, de methode en uw wensen. Wij hanteren bij het kopen echter altijd een vaste prijs per lead. Hierdoor kunt u altijd eenvoudig het rendement berekenen. Bij het kopen van dakramen leads betaalt u daarnaast geen hoge instapkosten. Wij werken bovendien op het no lead, no pay principe. Ontvangt u geen aanvragen, dan hebt u ook geen kosten.

leads kopen

Hoe kan ik leads kopen?

Wij doen waar wij goed in zijn: ervoor zorgen dat onze websites goed scoren. Onze tekstschrijvers en websitebeheerders doen elke dag hard hun best in het zo goed mogelijk vindbaar maken van onze websites voor potentiële nieuwe klanten. De potentiële klant vult ons offerte- of contactformulier in. Wij sorteren deze aanvragen en hierna sturen we ze door naar u. U stuurt de klant een offerte of u maakt een afspraak. Vervolgens doet u waar u goed in bent: de klant helpen met een klus. Zo eenvoudig is het werven van klanten!

nieuwe klanten werven

Ons servicecenter

U kunt ervan uitgaan dat elke lead die u ontvangt van goede kwaliteit is. Alle aanvragen worden namelijk gecontroleerd door ons servicecenter voordat we ze doorsturen naar u. Blijkt dat een lead toch niet de gewenste kwaliteit heeft? Dit is geen probleem. U kunt de dakramen lead eenvoudig reclameren. Het servicecenter heeft nog een ander voordeel. Dankzij het servicecenter kunnen we namelijk de aanvragen filteren. Hebt u alleen interesse in het plaatsen van dakramen of ook in het plaatsen van lichtkoepels? U bepaalt zelf wat voor soort leads u wilt ontvangen.

Meer informatie?

Als u meer omzet wilt behalen dan is het kopen van dakramen leads wellicht iets voor u. Hebt u nog vragen over deze manier van nieuwe klanten werven? Of wilt u meer informatie ontvangen? Vul dan het contactformulier in. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug met meer informatie over het kopen van leads. Het contact is geheel vrijblijvend. Wilt u deze manier van nieuwe klanten werven eerst eens proberen? Tijdens een periode proef draaien ontdekt u zelf of dit iets voor u is.