Winstar dakramen

Is uw zolder een donker hok en wilt u hier verandering in brengen? Of heeft u op dit moment een klein dakraampje en wilt u deze laten vervangen door een groot Winstar aluminium dakraam? Met een groter dakraam vangt u meer daglicht op, wat het wooncomfort ten goede zal komen. Daarbij hebben de dakvensters HR++ beglazing wat uitstekend isoleert. Met een dakraamrolgordijn en insectenhor is het dakvenster compleet! Bent u benieuwd naar de prijzen en voordelen? Laat ons u helpen! Wij zijn een netwerk van leveranciers en opereren vanuit heel Nederland. Als u contact opneemt via onze offertepagina dan krijgt u tot 5 gratis en vrijblijvende offertes toegestuurd van leveranciers uit uw regio. Vergelijk deze op prijs en aanbod om zo verzekerd te zijn van de beste prijs voor aluminium dakramen!

winstar dakramen

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden van Winstar dakramen? Wij helpen u graag!

Vergelijk diverse offertes en bespaar op de kosten van uw aluminium dakraam. Scherpe prijzen!

Onderhoudsvrij aluminium

Wanneer u kiest voor Winstar dakramen, dan bent u verzekerd van een dakraam dat tegen een stootje kan. Doordat de buitenzijde van aluminium is, is deze goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarbij is een groot voordeel van een aluminium dakraam dat deze geheel onderhoudsvrij zijn. Het aluminium hoeft niet geverfd te worden en zal niet wegrotten. Om u tegemoet te komen in het lage onderhoud komt de houten binnenkant van de Winstar dakramen in een wit gelakte kleur. U kunt hier te allen tijde overheen schilderen, maar wilt u liever geen wit gelakt dakvenster dan heeft u ook de keuze uit een standaard grenen uitvoering.

HR++ beglazing

Een Winstar aluminium dakraam komt standaard met HR++ beglazing. Deze hoogrendement isoleert stukken beter dan standaard dubbel glas. HR++ beglazing bestaat, net als standaard dubbel glas, uit twee verschillende glasplaten. Bij dubbel glas wordt de ruimte tussen de platen gevuld met lucht. In het geval van HR++ beglazing zit hier een edelgas in, waardoor het beter isoleert. Daar bovenop zit er bij HR++ beglazing een extra coating wat voor nog betere isolatie zorgt. Daardoor heeft dit type beglazing twee belangrijke voordelen: het beperkt het warmte verliest en daardoor bespaart u uiteindelijk op uw stookkosten.

Diverse afmetingen

Het voordeel van Winstar dakramen, is dat deze in heel veel verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Zo weet u zeker dat in ieder geval één van de dakramen geschikt is voor uw dak. Heeft u een kleine, donkere zolder en wilt u deze gebruiken als extra slaapkamer of kantoor? Door de grotere afmetingen van een aluminium Winstar dakraam komt er meer daglicht binnen. Hierdoor oogt de zolder al snel groter en rustiger. Hoe groter de afmetingen van de nieuwe dakramen, hoe meer de prijs oploopt. Toch is zelfs het Winstar aluminium dakraam met de grootste afmetingen een stuk goedkoper dan andere merken met kleinere afmetingen.

Gordijn en/of insectenhor

Wanneer u met het dakraam tegelijk accessoires aanschaft, weet u zeker dat het precies past. Winstar biedt een aantal accessoires voor haar aluminium dakramen. Een dakraamrolgordijn komt goed van pas in een slaapkamer. Het is fijn om ’s avonds een dakraamrolgordijn dicht te kunnen doen, zodat u licht van buitenaf minimaliseert. Naast een standaard dakraamrolgordijn in verscheidene afmetingen heeft u bij Winstar ook de optie op een insectenhor. Dankzij de insectenhor kunt u ’s zomers met een gerust hart uw dakramen open laten staan zonder dat u, voordat u naar bed gaat, op muggenjacht moet.

Gratis offertes vergelijken


aluminium dakraam

Prijzen

De prijzen van Winstar dakramen zijn, ondanks de HR++ beglazing, relatief voordelig vergeleken met andere merken. De exacte prijzen hangen grotendeels af van uw persoonlijke voorkeuren. Hoe groter de afmetingen van uw Winstar dakramen, hoe hoger de prijzen. Voor de aluminium dakramen met de kleinste maten, 55 bij 78 centimeter, ligt de prijs rond de €175,-. Voor Winstar dakramen met grotere afmetingen, zoals 134 bij 140 centimeter, liggen de prijzen rond de €350,- hoger. Wilt u het dakvenster niet in de grenen editie maar juist wit afgelakt laten plaatsen zodat u er niets meer aan hoeft te doen? Dan ligt de prijs gemiddeld zo’n €50,- hoger.

winstar dakraam

Besparen? Vrijblijvende offertes!

Een nieuw aluminium dakraam biedt vele voordelen, zeker als u een extra slaapkamer of kantoor wilt realiseren op zolder. Ook als u het huidige dakraam te klein vindt is het een idee om deze te vervangen door een exemplaar met grotere afmetingen. Meer daglicht in de slaapkamer of kantoor verhoogt uw wooncomfort aanzienlijk! Bent u geïnteresseerd in een nieuw Winstar dakraam met HR++ glas en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een dakraamrolgordijn of insectenhor? Een dakramen leverancier uit ons netwerk voor ziet u graag van een persoonlijk advies. Neem contact met ons op via ons contactformulier en vergelijk zo snel meerdere offertes van leveranciers uit uw regio!