dakramen Zwolle

Dakramen Zwolle

Een dakraam kan uw huidige donkere rommelhok op zolder veranderen in een uitstekende logeerkamer, of studeerkamer. Dankzij dakramen wordt namelijk meer licht en ventilatie gegenereerd, terwijl de isolatiewaarde gelijk blijft, of zelfs stijgt. De dakraamspecialisten uit Zwolle die zich bij ons netwerk van bedrijven hebben aangesloten, kunnen voor u zowel nieuwe dakvensters plaatsen, als de huidige vervangen. Bent u van plan een kanteldakraam te kopen en hebt u behoefte aan een prijsindicatie of meer informatie?

Vul het contactformulier in, en wij sturen u vandaag nog enkele offertes op maat. Deze kunt u vergelijken op prijs en aanbod, om zo met een dakraamspecialist uit de regio Zwolle in contact te komen.

Voordelen van een nieuw dakraam

Overweegt u het vervangen van uw dakvenster? Het plaatsen van een nieuw dakraam kan vele voordelen hebben. U profiteert uiteraard van extra daglicht in huis, maar wist u dat u met het plaatsen van nieuwe dakvensters ook een gezonde woonruimte creëert? Dankzij nieuwe technieken en verbeterde ventilatieopties ontstaat er een gezonder leefklimaat in huis. Tot slot kan u met het plaatsen van een nieuw dakraam de isolatie aanzienlijk verbeteren. Vraag daarom een expert uit Zwolle om meer informatie over de verschillende soorten dakvensters.

Voordelen van onze service

 • Offertes aanvragen is kosteloos en geheel vrijblijvend
 • U krijgt een inzicht in de kosten en voorwaarden van verschillende aanbieders
 • U bespaart tot wel 30% op de totale kosten!
Diverse offertes aanvragen

U ontvangt maximaal 5 offertes

Gewenst materiaal (*)
KunststofHoutAluminium

Werkzaamheden (*)


Gewenste uitvoerdatum:
Bestaand dakvenster vervangen

Naast het plaatsen van een nieuw dakraam, is het tevens mogelijk een dakraamspecialist uit Zwolle in te schakelen voor het vervangen van uw huidige dakvensters. Hier kunt u voor kiezen als u geïnteresseerd bent in extra lichtinval of een betere isolatie. Ook als uw huidige beschadigd is of niet optimaal meer werkt is het verstandig om deze te laten vervangen. Onder meer het ontstaan van condens, houtrot en een verminderde isolatiewaarde gelden als goede redenen hiervoor. Dankzij de huidige technieken en materialen is een modern dakraam vaak beter geïsoleerd en levert deze een grotere hoeveelheid daglicht. Het vervangen van een dakraam in Zwolle kost gemiddeld 1 werkdag.

Dakraam laten plaatsen, de werkwijze

Voor het plaatsen van dakramen is enige handigheid vereist, daarom is het verstandig dit uit te besteden aan een dakraamspecialist uit Zwolle. De meeste raamkozijnen zijn van binnenuit te installeren. Voordat de vakman uw nieuwe, grotere dakraam installeert zal hij de balkenconstructie aanpassen, zodat de draagkracht niet verloren gaat. Nadat er een grotere uitsparing is gecreëerd zal de vakman het nieuwe kozijn bevestigen. Dit gebeurt zonder de beglazing, wat het plaatsen een stuk eenvoudiger maakt. Tijdens het aftimmeren plaatst de specialist de binnenafwerking en uw beglazing waardoor u profiteert van een optimale geluids- en warmteisolatie.

Vergelijk vrijblijvend offertes via Van den Dragt

Bij Van den Dragt Dakramen zit u op de juiste plek voor het plaatsen en vervangen van uw dakvensters. De bedrijven die zich bij ons netwerk hebben aangesloten hebben allen jarenlange ervaring op dit gebied, en helpen u dank ook graag met hun kennis en kunde. Wij verzekeren u ervan dat de betrokken dakraamspecialisten snel en vakkundig werken, waardoor u binnen korte tijd een geheel nieuwe of geoptimaliseerde ruimte heeft. Heeft u behoefte aan advies voor bijvoorbeeld het maken van een keuze tussen dakraam en dakkoepel? Ook dan helpen wij u met alle plezier. Stel uw vraag en één van onze professionals uit Zwolle zal uw hulpvraag spoedig beantwoorden. Wist u dat u door het vergelijken van meerdere aanbieders uit uw regio al gauw 30% kan besparen op uw investeringskosten? Met name de arbeidskosten zullen hierbij verschillen.

dakraam plaatsen Zwolle

Dakraam plaatsen, vergunning nodig?

Als u iets aanpast aan het uiterlijk van uw woning in Zwolle dan heeft u in vele gevallen een vergunning nodig. Ook voor het plaatsen van een nieuw dakvenster is in principe een vergunning nodig. Gelukkig gelden er voldoende uitzondering, waardoor het mogelijk is om uw dakramen in Zwolle zonder vergunning te plaatsen. Wilt u ramen aan de achterkant of zijkant van uw woning vervangen, en zijn deze niet zichtbaar vanaf de openbare weg? Dan is het in principe mogelijk om dit vergunningsvrij uit te laten voeren. Wel bent u verbonden aan een aantal regels. Zo moet er een ruimte van minimaal 50 centimeter zitten tussen de dakrand en de dakvensters. Tip: u leest op de website van Rijksoverheid meer over de eventuele vergunningen.

Zelf dakraam plaatsen of uitbesteden?

De montagekosten zijn een groot onderdeel van de totaalprijs van een nieuw dakraam in Zwolle. Klanten vragen zich daarom regelmatig af of het mogelijk is om zelf het dakraam te vervangen. Hoewel het vervangen van kantel- of tuimeldakramen wellicht eenvoudig lijkt, is dit geen gemakkelijke klus. Zo zult u onder andere rekening moeten houden met de dakstructuur en mag de draagconstructie niet zomaar aangepast worden. Het inschakelen van een dakraamspecialist is de beste optie om te verzekeren dat uw nieuwe dakvenster optimaal isoleert. Wilt u toch besparen op de arbeidskosten? Vergelijk dan de offertes van diverse aanbieders, zodat u verzekerd bent van de scherpste prijzen.

dakraam laten aftimmeren

Dakraam aftimmeren

Na het plaatsen van het kozijn, zal de dakraamspecialist uit Zwolle het geheel aftimmeren. Onder het aftimmeren vallen diverse werkzaamheden die ervoor zorgen dat het dakraam optimaal is weggewerkt in uw dak. Hieronder valt bijvoorbeeld het aanbrengen van isolatiemateriaal, maar ook het dichten van eventuele kieren en naden zodat het volledig tochtdicht is. Ook wordt de binnenafwerking op het kozijn geschroefd en zal de specialist de beglazing in het kozijn plaatsen. In sommige gevallen is de binnenafwerking een kant en klaar profiel dat op het kozijn geschroefd wordt. Het aftimmeren vindt doorgaans plaats op dezelfde dag als het vervangen, zodat u direct profijt hebt van de hogere isolatiewaarde.

dakraam kopen tips

Waar op letten bij dakraam? Handige tips

Gaat u een nieuw dakvenster plaatsen? Dan zijn er een aantal zaken waar u op zou moeten letten. Wij hebben daarom een paar tips voor u opgesteld:

 • Bepaal eerst de grootte van de dakvensters. Een bekende vuistregel is dat het totale raamoppervlak van een ruimte minimaal 10% van het vloeroppervlak moet bedragen voor voldoende lichtinval
 • Houd ook rekening met de spreiding van de dakramen. Door ze te spreiden over de muur heeft u in elke hoek van de ruimte voldoende lichtinval
 • Denk aan de zonwering voor het dakraam, dit zorgt ervoor dat het ’s zomers lekker koel in huis blijft.

Kosten

In grote lijnen zijn er twee factoren die de kosten van een nieuw dakraam bepalen: de arbeidskosten en de materiaalkosten. De materiaalkosten zijn relatief voordelig. Een standaard dakraam met de afmetingen 114×118 centimeter is verkrijgbaar vanaf €500,-. De arbeidskosten bedragen echter ook een groot deel van de totaalprijs. Gemiddeld kost de montage tussen de €250,- tot €350,- per dakraam. Zoals u kunt zien zit hier een flink verschil in! Dat komt omdat elke dakraamspecialist uit Zwolle zijn eigen arbeidstarief mag hanteren.

Het is dus verstandig om de offertes van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, zodat u verzekerd bent van het scherpste tarief.

dakraam kosten Zwolle

Prijstabel: kosten per type dakraam

Type dakraam Gemiddelde kosten (inclusief BTW, exclusief montage)*
Standaard dakraam (114×118) €500,-
Luxe dakraam (114×118) met HR++ beglazing en tuimelsysteem €1.000,-
Montagekosten per dakraam €250,- tot €350,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. De exacte prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren waaronder het merk, materiaal, de beglazing en bediening van het dakraam. Vraag voor exacte prijsopgaven vrijblijvend offertes aan van dakraamspecialisten uit uw regio.

Welke factoren bepalen de prijs?

Wanneer u een nieuw dakraam in Zwolle aanschaft, dan zijn er een aantal keuzes die de totale prijs flink kunnen beïnvloeden. Een eerste factor is het type glas dat u kiest. Met isolatieglas behaalt u de grootste besparing, maar hiervoor wordt wel een meerprijs gerekend. Wenst u geen standaard dakvenster maar bent u geïnteresseerd in een uitzetraam? Houd dan rekening met een meerprijs van ongeveer 30%. Tot slot is het verstandig om bij het vergelijken van offertes rekening te houden met de voorwaarden van de specialist. In sommige offertes worden bijvoorbeeld de kosten voor het afvoeren van afval meegerekend, terwijl andere bedrijven hier nog een extra meerprijs voor rekenen.

 • Het soort dakraam & formaat en de beglazing
 • Accessoires, zoals zonwering
Een standaard dakraam is doorgaans voordeliger dan dakvensters met luxe, uitzetbare systemen. Tot slot heeft ook de afwerking een invloed op de totale prijs.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen
soorten dakramen Zwolle

Soorten dakramen

Wie meer licht wil creëren op de bovenverdieping van een woning, heeft de keuze uit een groot aantal soorten dakramen. Zo bent u bij de meeste dakraamspecialisten uit Zwolle aan het juiste adres voor zowel tuimelramen als uitzetdakramen, lichtkoepels, openslaande ramen, uitstapvensters en lichttunnels. Een lichttunnel is een variant die niet veel bij particuliere woningen wordt toegepast, maar welke wel veel voorkomt bij bedrijven en sportinstellingen. De lichttunnels werken met een speciaal spiegelsysteem waardoor op plaatsen waar dakvensters geen optie vormen, toch natuurlijk daglicht is te creëren.

kunststof dakraam Zwolle

Kunststof of hout

De meeste kozijnen verkoopt men in drie soorten materialen: kunststof, hout en aluminium. Voor dakramen geldt dat met name kunststof en hout als basismateriaal gebruikt worden. De meeste van onze klanten uit Zwolle kiezen voor kunststof omdat dit een langere levensduur kent, en minder onderhoud nodig heeft. Houten dakvensters bieden echter een zeer authentieke uitstraling en kennen een gemakkelijker reparatieproces bij een beschadiging. Het nadeel van hout is dat u dit minimaal eens per vijf jaar moet schuren en schilderen. Omdat dakramen meestal op een moeilijk bereikbare plek zitten, is dit een klus die u eigenlijk moet overlaten aan een erkend vakman uit de regio.

elektrische dakramen Zwolle

Elektrische dakramen

Bij veel vormen van zonwering is het mogelijk om deze automatisch te bedienen. Veel mensen weten echter niet dat het ook een optie is om het dakvenster zelf elektrisch te laten kantelen. Door met een speciaal programma de zonsverduistering, zonwering en het venster aan elkaar te koppelen, is met uw tablet of smartphone de gehele bediening met één druk op de knop te verzorgen. Zeker voor moeilijk bereikbare ramen of voor mensen die slecht ter been zijn is dit een uitstekende oplossing. Onder meer Velux verkoopt elektrische dakramen. De kosten hiervoor liggen wel hoger dan voor een standaard Velux dakvenster. Bedenk daarom goed of het voordeel opweegt tegen de meerprijs.

tuimeldakramen Zwolle

Tuimeldakraam

Het tuimeldakraam is de meest bekende vorm van ventilatie bij daken. Het tuimelraam wordt over het algemeen aan de bovenzijde geopend, door het raam naar binnen open te trekken. Een standaard tuimeldakraam tuimelt precies om z’n as, waardoor u aan beide zijden evenveel frisse lucht doorlaat. Het uitzettuimelraam is de tegenhanger van de tuimelvariant. De meeste uitzettuimelramen hebben een as die hoger licht dan het middelpunt. Dit betekent dat het raam vanaf de onderzijde te openen is. Wilt u dat u via het dakraam ook een vluchtroute ontstaat in geval van brand? Kies dan voor een uitzetraam. De hogere as zorgt ervoor dat u hierdoor gemakkelijk naar buiten komt.

Vervang uw dakramen tegen scherpe prijzen!

Bespaar eenvoudig tot 30% op de kosten door het vergelijken van diverse offertes.

Gratis offertes aanvragen
kanteldakramen Zwolle

Kanteldakraam

Regelmatig krijgen de specialisten uit ons netwerk de vraag wat het exacte verschil is tussen een tuimelraam en een kanteldakraam. Het antwoord hierop is eenvoudig: hier bestaat geen verschil tussen. Wilt u graag zelf een kanteldakraam plaatsen of vervangen? Houdt er dan rekening mee dat u al snel het risico loopt op lekkage en andere vormen van waterschade. Dit is te voorkomen door nauwkeurig te werk te gaan, of het werk over te laten aan een erkend dakspecialist uit Zwolle. Een ander nadeel van het eigenhandig monteren van een kanteldakraam is dat u op deze manier de kans op fabrieksgarantie verspeelt. Wees daarom altijd zeker van uw kluscapaciteiten.

dakkoepel Zwolle

Dakkoepel

Een dakkoepel is een manier om licht te creëren onder platte daken. De meeste aanbieders zetten dakkoepels in het assortiment die los geplaatst kunnen worden, of opstaand. Daarnaast hebt u de keuze uit dubbelwandige en enkele koepels, en kan een dakkoepel van diverse soorten materiaal gemaakt worden. Welke soort dakkoepel het beste past bij uw woning is afhankelijk van uw wensen en budget. Een erkend vakman kan u hierover van meer informatie voorzien. Wij adviseren in ieder geval te kiezen voor een dakkoepel van veiligheidsglas. Op deze manier bent u zeker van een goede bescherming.

uitzetdakramen

Uitzetdakramen

Wie een dakraam laat plaatsen bij zijn woning in Zwolle heeft de keuze uit een groot aantal soorten en maten. Uitzetdakramen vormen één van de mogelijke oplossingen. Een uitzetdakraam is een raam dat eenvoudig geopend kan worden, zodat het zorgt voor een optimale ventilatie. Onder meer uitzetdakramen met een tuimelas vormen een populaire keus onder onze klanten. Met een handgreep of een stok kunt u het tuimeldakraam openen. Wilt u het dakraam gebruiken in een keuken of badkamer? Dan adviseren wij te kiezen voor kunststof als basismateriaal. Kunststof is een product dat zeer goed tegen een hoge luchtvochtigheid kan, waardoor de levensduur gewaarborgd blijft.

zonwering voor dakramen

Zonwering dakramen

Evenals bij andere ramen willen onze klanten uit Zwolle ook graag hun dakvenster afdekken tegen teveel zon. Zeker voor dakramen die op het zuiden staan is een goede zonwering van belang. Bij de meeste leveranciers hebt u de keuze uit twee opties: een zonwering aan de binnenzijde van het raam of aan de buitenzijde. Een zonnewering aan de buitenkant biedt het beste resultaat, maar brengt ook hogere kosten met zich mee. Daarom kiezen veel mensen voor het alternatief: verduisterende rolgordijnen aan de binnenzijde van het raam. Tot slot is het ook nog een optie om een hor te installeren. Hiermee blijft ventilatie mogelijk.

balkonvenster en dakterrasvenster

Balkon- en dakterrasvensters

Naast het standaard kanteldakraam en kleine vierpans dakvenster, die enkel meer lichtinval en enige ventilering leveren, is het tevens een optie te kiezen voor een zogeheten balkonvenster of dakterrasvenster. Bij beide varianten slaat u het volledige dakvenster naar buiten open, waardoor u op eenvoudige wijze een balkon binnenshuis creëert. Bij een dakterrasvenster klapt het dakvensters zelfs op zo’n manier open, dat er een klein dakterras ontstaat, waarop u heerlijk van het lente- en zomerweer kunt genieten. De kosten voor een balkonvenster beginnen rond de €2500,-, die voor een dakterrasvenster rond de €5750,-. Kijk daarom altijd goed naar uw eisen en maximale budget.

platdakraam

Platdakraam

Wij noemden hierboven al de opties van een kanteldakraam en uitzetdakramen. Naast deze modellen bestaan er nog heel wat andere varianten, zoals het platdakraam. Een platdakraam is, zoals de naam al doet vermoeden, een dakvenster dat u op een plat dak kunt installeren. Met een platdakraam zorgt u voor aangenaam daglicht in de hele onderliggende ruimte. Een platdakraam is anders dan een dakkoepel, doordat het in het dak verzonken ligt. Hierdoor is het in sommige gevallen makkelijker om een vergunning te krijgen voor de plaatsing van een platdakraam. Kies altijd voor HR++ isolatieglas voor het platdakraam, hiermee voorkomt u een verhoging van het warmteverlies.

Lichtstraat

Bieden uw huidige dakvensters te weinig licht, of bent u de eigenaar van een overdekte winkelstraat welke u van meer lichtinval wil voorzien? Dan is wellicht een lichtstraat de beste oplossing voor u. Een lichtstraat is een aaneensluiting van verschillende dakvensters. Door deze vensters strategisch te combineren met ventilatieroosters, zorgt u bovendien voor een zuivere lucht en aangenaam wooncomfort. De installatie van een lichtstraat moet u altijd overlaten aan een erkend specialist uit Zwolle. Deze zal niet alleen de vensters plaatsen, hij komt ook op voorhand bij u langs om de draagkracht van de bouwconstructie te controleren en u te informeren over eventuele voorwaarden.

Daglichtsystemen

Hoewel het vervangen van een enkel vierpans dakvenster door een groter tuimeldakraam al vele voordelen met zich meebrengt, zorgt dit nog niet perse voor een daglichtinval in de volledige kamer. Bij Velux en andere bekende dakraammerken biedt men daarom zogeheten daglichtsystemen aan. Met daglichtsystemen bedoelt men een combinatie van dakvensters met koppelgootstukken en installatieproducten welke het wooncomfort verhogen en meer frisse lucht genereren. Bij vrijwel elke aanbieder hebt u de keus uit een aantal standaard pakketten, maar het is tevens een optie om zelf uw daglichtsysteem samen te stellen. Wil u meer weten over de opties? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Merken

Wilt u uitzetdakramen kopen, dan moet u kiezen tussen verschillende merken en stijlen. Er bestaan diverse dakraammerken, die elk hun eigen kenmerken hebben. Zo richt het ene bedrijf zich meer op duurzaamheid tijdens het productieproces, terwijl andere bedrijven de focus leggen op veiligheid of een hoge isolatiewaarde. Naast de topmerken, bestaan er natuurlijk ook huismerken, welke de lokale bouwmarkten in Zwolle verkopen. Dergelijke producten bestelt en installeert u vaak gemakkelijker, maar gaan minder lang mee. Bekende merken zijn onder andere Velux, Roto en Ubbink.

Velux

Een dakraam van Velux is niet goedkoop. Toch is Velux één van de meest verkochte dakraam merken ter wereld. Dit komt door de hoge kwaliteit van de producten, de lange levensduur en de hoge mate van isolatie die deze met zich meebrengen. Bij ons leveranciers uit Zwolle vindt Velux dakvensters tegen aantrekkelijke prijzen. Vraag gerust een offerte aan!

Fakro

Fakro is, evenals Velux een bekend dakraam merk. Fakro dakvensters kennen tevens een lange levensduur en hoge kwaliteit. De Fakro fabrikant richt zich over het algemeen op innovatieve ontwikkelingen op het gebied van licht, ruimte en ventilatie. Daarnaast wordt de veiligheid van het product gegarandeerd door een geheel eigen politiekeurmerk.

Ubbink

De specialisten uit ons samenwerkingsverband, plaatsen en vervangen tevens Ubbink dakvensters. Ubbink heeft zich gespecialiseerd in de productie van kleine dakramen, Welke met name als ventilatiebron of lichtbron van de zolder kunnen dienen. De kleine afmeting staat ook wel bekend onder de term 4-pans (vierpans) dakvenster.

Roto

Een dakraam van Roto, een Duitse producent, kent een zeer lange levensduur. De Roto fabrikant stelt namelijk uitermate hoge kwaliteitseisen aan elk product. U heeft de mogelijkheid om zowel uitzetramen, als tuimel- en toptuimelramen te kopen. Welke raamvorm het meest geschikt is, hangt af van de beschikbare ruimte, en uw budget.

Optilight

Optilight vormt één van de meer budgetmerken voor een dakraam. Het bedrijf richt zich expliciet op mensen met een kleiner budget, door de variatie in hun aanbod beperkt te houden. Dit leidt ertoe dat zij goedkoper kunnen produceren. Ondanks de lagere investering, garandeert Optilight een goede kwaliteit en isolatie van de dakvensters.

Luxtra

Naast Optilight, bent u ook bij Luxtra aan het juiste adres voor een dakraam tegen lage kosten. Hiervoor kiest u voor hun Luxtra Zolderramen Budget Plus lijn. De prijs voor een dakraam uit deze categorie varieert tussen de €80,- en €90,-, afhankelijk van de afmetingen. Vraag uw leverancier naar de mogelijkheden van Luxtra dakvensters.

Rooflite

Naast de al genoemde merken zitten ook de dakramen van Rooflite in ons assortiment. Rooflite staat voor een hoogwaardige kwaliteit houten dakramen, weinig onderhoud en een goede isolatie. Door de combinatie van het dakraam en eeen HR++ beglazing zal de warmte-isolatie behouden blijven. Bij de aanschaf van rooflite producten hebt u de keuze uit onder meer tuimelramen en top-opening dakramen.

Fenstro

Een merk dat zeer populair is bij onze klanten uit Zwolle is Fenstro. De artikelen van Fenstro staan met name bekend om hun eenvoudige installatie. Wilt u geld besparen op het installeren van dakramen? Dan vormen de producten van Fenstro een uitstekende optie. Andere voordelen van dit merk zijn de ventilatie aan twee zijden, de hoge kwaliteit en de aantrekkelijke prijzen. Meer weten over dit merk? Laat u informeren!

Winstar

Een laatste merk waar wij uw aandacht op willen vestigen is Winstar. De tuimelramen van winstar hebben een eigen ventilatierooster en kunnen volledig gedraaid worden voor een optimaal onderhoud. Doordat de buitenzijde is voorzien van een goede coating is er pas na een aantal jaren onderhoud aan de buitenkant nodig. Een ander voordeel van een Winstar raam is de hoogwaardige isolatiewaarde.

Kwalitatieve dakvensters in Zwolle.

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Dakraam afmetingen

Wil u een dakraam installeren en bent u op zoek naar de beste afmeting? Wij gaan over het algemeen uit van een minimale afmeting van 10% van het totale vloeroppervlak. Dit betekent dat u bij een vloeroppervlak van 14m2 een dakraam met een glasoppervlak van 1.4m2 moet kiezen. De totale afmeting van het dakraam zelf is dan ongeveer 2.1 vierkante meter. Bij een bouwmarkt kunt u op een maattabel de diverse afmetingen nakijken en bepalen welke maat u exact nodig hebt. Een speciale afmeting is het zogeheten 4 pans dakraam. Een vierpans dakvenster is een zeer klein dakraam dat maar door enkele aanbieders wordt geleverd.

Waarom een dakraamspecialist inschakelen?

Hoewel de montagekosten een groot deel van de totaalprijs bepalen, zullen wij u altijd aanraden om een ervaren vakman uit Zwolle in te schakelen. Alleen dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit, waarmee u een optimaal rendement behaalt. Het inschakelen van een expert heeft wat ons betreft vele voordelen:

 • De klus is in korte tijd afgerond
 • U profiteert van vakmanschap en bent verzekerd van een goed geïsoleerd resultaat
 • U heeft in de meeste gevallen een garantie op het geleverde werk
dakraam prijzen Zwolle

Vrijblijvende offertes aanvragen

Wilt u weten wat het verschil is tussen een tuimeldakraam en een 4 pans dakvenster? Hebt u een vraag over de mogelijkheden voor het vervangen van uw huidige vaste ruiten door uitzetdakramen? Of bent u benieuwd naar de eisen voor het installeren van een kunststof dakkoepel? Aarzel dan niet om via het contactformulier een aantal geheel vrijblijvende offertes aan te vragen, van experts uit ons netwerk in Zwolle. Deze vergelijkt u eenvoudig en snel op basis van prijs en aanbod. Zo kiest u altijd voor de leverancier uit Zwolle die het beste aan uw eisen voldoet. Wij zien uw aanvraag tegemoet!